Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneijder transferi lincoln ve misimovic transferlerine çok benzedi...

bulent timurlenk transferi dogrulamis. bu adam duyumcularin babasi, krali, hasi.

1. bulent timurlenk

2. seref aydin

ciddi soyluyorum, bu adam yanilmaz.

Bülent Timurlenk duyumcu değil yahu, transferde topa girmez pek. Bikaç kişiyle konuşmuştur onlar sıkıntı yok demiştir. İtalya'daki dostlarla görüştüm diyor zaten. Uçak olayını da doğruladı.

Yaw adam diyor ki sneijder Fatih hoca tarafından istenmedi onu yönetim getiriyor,Carlınhos'ta Fatih hoca tarafından istendi Eğer Carlinhos gelmezse problem çıkar bu kadar basit..

Galatasaray tarafatari olupta,Imparatorun boyle bir sorun edecegine inanalar varsa yuh olsun o insanlara baska bir sey diyemiyorum.

sneijder in uçağı sabiha gökçene inecekmiş,ordan havalş ile taksime ordanda sarı dolmuşlarla bakırköye gelecemiş,bakırköyden trenle floryaya gececekmiş

Havaş arabaları çok pahalı abi e10'u beklesin oradan vapurla geçer ya da metrobüsle

aa Istanbul'a inis yapan tum ucaklari guzargahiyms bu. havalanini gecip karadenize cikip sonra geri donuyorlar, polonezkoyden falan gecip ters yonden havalanina iniyorlar, o kadar ucaga bindim hic dikkat etmemistim buna :))

borsaya bakın sınejder borsada! acaba ilk bu haberi forumda kim vericek, kısmetse bugun olucak.

Bugün *********************'da da minübüste canım sıkılmasın diye yokluktan gereksiz bir köşe yazısı okudum kim yazmış hatırlamıyorum yine klasik Galatasaray Bizans entrikası muhabbetleri döndürülmeye başlanmış güya Terim'le yönetim arasında sorun varmış vs eğer bu transfer olmazsa ciddi anlamda sıkıntı olacak ve medya tarafından pohpohlanacak.

aa Istanbul'a inis yapan tum ucaklari guzargahiyms bu. havalanini gecip karadenize cikip sonra geri donuyorlar, polonezkoyden falan gecip ters yonden havalanina iniyorlar, o kadar ucaga bindim hic dikkat etmemistim buna :))

Aynen dedğin gibi, ama bazen kestirme verip Marmara üzerinden de indirebiliyorlar tam Florya tesislerin üzerinden geçiyor :D

Bülent Timurlenk duyumcu değil yahu, transferde topa girmez pek. Bikaç kişiyle konuşmuştur onlar sıkıntı yok demiştir. İtalya'daki dostlarla görüştüm diyor zaten. Uçak olayını da doğruladı.

tamam duyumcu demiyek ozaman.

onemli bi kaynak diyelim kardes ozaman. :D

birde mehmet senol vardi galiba. oda baya saglamdi, galatasaray resmi site editörümuydu neydi yanlis hatirlamiyorsam eger.

Eger ucaktaysa, ucus inis yaptiktan sonra elbet yolculardan biri resmini cekip twitter'a atar, sanmiyorum ama dedikleri gibi ozel jetle gelme ihtimali daha yuksek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt