Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hakanın hesabı fake. Hiçbir futbolcumuz "hoşgeldin sneijder :D" yazmaz. Ne kadar takipçisi olursa olsun fake o hesap. Burak ve Selçukun 2-3 katı takipçileri olan fake hesapları var :D

Sizin çocuklar mundar olacak; ben ona üzülüyorum.

Geldi mi

Sneıjder kesin olarak gelecek diyebilirim.

Mehmet Bugra Şahin / Trt Spor

Böyle bir şey söyledi mi bugün ?

Kandırma değil. Adamı özel olduğunu hissettirme çabaları diyelim..

Onun için güzel bi sunu hazırlarsın, takımın hedeflerini, taraftarı falan kullanırsın çarpıcı bi şekilde adama izletirsin. Ama bunu yapmak için gerçek bi pazarlamacı gerek o da bizde yok :Z5:

Kaymakam bile törenlere herkesten 10 dk sonra geliyor büyüklüğü beklerken anlaşılıyor ; Sneijderi bilerek bekletiyorlar ki gelince herkes bayram etsin diye :) Taktik

anlasaniza millet de kafa olmadigi icin bazi fake hesaplarda 100.000 uyeye ulasmis olanlar bile var, :asd:

Sneijder gelmeseydi şu ana kadar yönetim çoktan açıklama yapardı. Her geçen dakika taraftarın daha çok beklentiye girdiyini biliyorlar..

Ulan oturup ders çalışmam lazım ama bu adamı bekliyorum. 3 gündür full internetteyim.

Onun için güzel bi sunu hazırlarsın, takımın hedeflerini, taraftarı falan kullanırsın çarpıcı bi şekilde adama izletirsin. Ama bunu yapmak için gerçek bi pazarlamacı gerek o da bizde yok :Z5:

Yapılmıştır mutlaka o benimde aklıma geldi. Bu konularda güvenirim Aysala gösterişi ve Şovu sever

Beyler Kokpit Kapısı kılığında Milano - İstanbul seferini yapan uçağa sızmayı başardım. Sniejder uçaktaydı. Koltuk numarası 3 tü. Buradan anlaşılacağı üzere sözleşme 3 yıllık. Hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt