- 16 Haziran 2010
- 208.893
- 162.525
- 6.838
Cevap: Transfer Nöbeti
13.40ta ucak kalkacak miydi inecekmiydi anlamadim gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eşekten inip ata binmiş mi oluruz demek istedin sen şindi
eşekten inip ata binmiş mi oluruz demek istedin sen şindi

Bence özel uçakla gelecek, bana öyle geliyor. (Gelecekse tabi)
Beyler az önce direksiyon kılığında GSSTORE'lara ürün taşıyan kamyona sızmayı başardım. Çok sayıda koli ile sneijder tişört ve formaları storelere dağıtılmaya başlanmış. Radyoda Britney Spears - 3 (Three) şarkısı çalıyordu. Burdan anlaşılacağı üzere sözleşme 3 yıllık. Herkese hayırlı olsun.
Beyler az önce direksiyon kılığında GSSTORE'lara ürün taşıyan kamyona sızmayı başardım. Çok sayıda koli ile sneijder tişört ve formaları storelere dağıtılmaya başlanmış. Radyoda Britney Spears - 3 (Three) şarkısı çalıyordu. Burdan anlaşılacağı üzere sözleşme 3 yıllık. Herkese hayırlı olsun.
Bence açıklama olmayacak Sneijder direk İstanbul'a gelecek.
S anal alem yıkıldı haberini duyunca
N e dert kalır ne tasa sen transfer olunca
E n çok da kığılıya koyar sen cimbomlu olunca
İ kinci maç kadıköyde fenere de koyunca
J ilet alır keserim kolu baştan aşağı
D ilersen kaldırırız var başkanın uçağı
E velallah yıkarız aziz denen yavşağı
R abbim nasip eyle bu hollandalı uşağı
millet şiire bişey diyeniniz yok mu yaw. neticem çıktı yazarken![]()
bugün tek uçak geldi milanodan o da 12.25te indi. merak etme gelse aysalın jetiyle gelir zaten![]()
Dersi olanlar gitsin çalışsın akşam 23:00 de Sonerle beraber sınav yapıcam. Formül kağıdı serbest Sneijder şerefine![]()
kardeşim güney yarım küre'de mi yaşıyorsun acaba sıcaklar hafif çarpmış gibi de