Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Abi yönetime kıızcak bişey yok. Sonuçta kulüpler anlastı Snijderda bitiyor iş. Kapa bildirdik sessizliğe bürünmedik sonucta daha dün yetkili ağızdan 24 saat içinde netleşicek dendi. Bekleyip görücez.

orası öyle ama kulüp ile anlaşmışsın tamam anladık ama bir süre gizle. oyuncuyla da kesin olarak anlaştın mı ister kapta açıkla ister floryada davul zurna ile açıkla :) bizim başkan gene dayanamadı kaçırdı ağzından işte salı günkü programda :asd:

En önemli gün cuma dediler,diğer tüm günlerden daha sessiz bir gün oldu şu ana kadar..

Lan işim vardı dısarda 1 saat çıktım hallettim.Döndüğümde almıs oluruz diye umut ediyordum,hala gelmemis.

gelecek beyler sakin olun biraz bizden baska takim ona bu kadar para vermez nereye gidecek ki hem totenham almaz cok para cunki vermezler manu almaz kagawa aldilar o var orda city desen orayada giderse yedek kalir ha kim kaldi arsenal desen oda o kadar vermez o zaman west ham gidiyosa buyursun gitsin

snejder nereye gider??

1-italyada kalamaz. maşşını indirmeden

2-italayada başak takıma gidemez. herkes maddi zorluklar içinde.

3-ingiliz kuluplerinde sadece manu var. diğerleri zaten transfere doymuyor..

4-almanyadan hiç teklif yok. olsa belki giderdi??

5-he rusya-he amerika ikiside olmaz. hedefsiz olur. para yı bizde veriyok.

6-hollandaya dönermi teklif yok.

7-psg zaten almayacağını açıkladı..

8-ispanyaya dönmez zaten realden geldi. belki morunhio istermi bilemem..

yeni

burdaa en büyük ve en çok isteyen biziz. gelmeyecekse maaşında indirim yapmak zorunda ve italyadaki son dönem futbolla bizden farkı yok.

sonturk058_132742733988.jpg

bu adam gelip melmez arkadaşlar boşuna mesai harcıyoruz burda. amacı belli, bizi koz olarak kullanıp, kendini epl ye pazarlamak istemiş, olmadığını da anlayınca interde kalacak iş bu kadar basit, hadi gidin yatın

sneijder nöbetinden 4 gündür ygs ye çalışamıyorm

Transfer Nöbeti

Versin artık veriyosa kararını cuma oldu işte ya

orası öyle ama kulüp ile anlaşmışsın tamam anladık ama bir süre gizle. oyuncuyla da kesin olarak anlaştın mı ister kapta açıkla ister floryada davul zurna ile açıkla :) bizim başkan gene dayanamadı kaçırdı ağzından işte salı günkü programda :asd:

:lol:Sanmıyorum tekrar aynı hataya düşeceğini zeki adam bizim baskan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt