Murat Terim
10 Numara!
Cevap: Transfer Nöbeti
üye profili
yatın bişey olmaz diyip
hala benim gibi ayrılamayanalar
üye profili
yatın bişey olmaz diyip
hala benim gibi ayrılamayanalar
Yat gitsin ya![]()
şu kap olayı çıktı transferin zevki kalmadı bir de twitter
şu kap olayı çıktı transferin zevki kalmadı bir de twitter
daha öğlene kadar bi gelişme olmaz bence, forumun şalterlerini kapatıp kapısına kilit vurup gidelim.
woowwww görmedim demeyim şimdi. milleti heycanlandırmayak.
bu arada bu adam hayrettin demirbaşı akrabasıdır. üye diye biliyordummm:confused:
Uçakların motorlarını tamir eden bir firmada teknisyenim. Her 6 ayda bir çoğu uçağın torna tesviyesini baskı balatalarını biz yaparız. Aysal'ın uçağıda bizim firmayla anlaşmalı ve geliyor. Oradan kalma hatrı sayılır bir iki abi ile konuşmuşluklarımız ve numaraları bizde var. Bugün cesaret edip aradık 2-3 teknisyen arkadaş ve Sneijder işi bitti Cuma günü açıklayacağız ama duyulması sorun değil sevinin saygılar dedi görüşmemiz sonlandı. Kısaca bu duyum değil bizzat bilgidir. :ayatollah:
aklıma şu geldi. stadın çimleri pazar kadar serilirmi? cuma açıkalyıp pazar imza töreni filan???
bi gelsin de isterse parkta bahçede çimlerde yapalımaklıma şu geldi. stadın çimleri pazar kadar serilirmi? cuma açıkalyıp pazar imza töreni filan???
4 gün diyordu çimler için, ne tam olarak ne zaman başlanmıştı işte oradan yola çıkılabilir.