GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 4)
Emre Saykal

Transfer Nöbeti (Arşiv 4) Sayfa 9

Emre Saykal ·

Cevap
9,4K
Okunma
672,8K
Sayfa
9/472
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder avatari yapmaya düsüniyorum, yarin (bugün) ki duruma göre :ayatollah:

huxq1.jpg

Yarın sabah 10-12 arası finalim var , öğlen 2-5 arası da uyurum. Bu saatler arasında acıklanmasın mümkünse. 17.00-19.00 arasında acıklanmasını umuyorum Sneijder'in olumlu bir sekilde. Transferin kesin olarak acıklandığı ilk saatlerin uyuduğum anlara denk gelmesini istemiyorum.

Bugün sneijder interin sabah antremanina cikarsa anlayinki bu adam gelmeyecek benden söylemesi.. yani 8-9 gibi neyin ne oldugu belli olur..

edit:bugün sabah olacakdi

Hiçbir şeye yanmam da,transfer gerçekleşirse bülent tuluna çoğu kişi olumlu bakmaya başlayacak ona yanarım

Bugün sneijder interin sabah antremanina cikarsa anlayinki bu adam gelmeyecek benden söylemesi.. yani 8-9 gibi neyin ne oldugu belli olur..

edit:bugün sabah olacakdi

Büyük ihtimalle çıkar antremana hocam. Bu transferin olma ihtimali çok düşük bana göre. Adam resmen elinde koz olarak tutuyor bizi. Başka bir açıklaması yok bunun.

Bülent ile alakası yok tamamiyle Fatih Hoca&Ünal Başkan company

yahu fatih hocaya giydirenler bile var. istemediğini söyleyenler var. Bugün bülent tulunun radyosporda söylediklerinden sonra git o konu başlığının altına adamı savunanlar var emrah. görmen lazım :D

Hiçbir şeye yanmam da,transfer gerçekleşirse bülent tuluna çoğu kişi olumlu bakmaya başlayacak ona yanarım

Aynen.Şimdi; Bülent Tulun zaten iyi yönetci o adamları alıyor da bakma Fatih Terim taş koyuyor transferlere diyende olucaktır.:happynew:Bizim zaten bu sportif direktörlerden ne zaman yüzümüz güldü ki hep neden orada olduğu belli olmayan kişiler.Şu kulüpte bikere sene ben kavgası olmadığını acaba görebilecekmiyiz.

Bülent Tulun'a verdikleri bütçe dahilinde pazarlıktan sorumlu sadece . Olursa onun başarısı değil olmazsada başarısızlığı değil.

Büyük ihtimalle çıkar antremana hocam. Bu transferin olma ihtimali çok düşük bana göre. Adam resmen elinde koz olarak tutuyor bizi. Başka bir açıklaması yok bunun.

Bizimkilerde anlasilan cumaya kadar kararsüresi vermisler. Oyalamamasi icin anlasilan durmadan hepsi cumayi isaret ettigine göre.

Öglen 1 de türkiyeye gelecek adam sabah antremanda ne isi olurki anca veda etmek icin gider ondada antreman yapmaz. Yani cok degil 6 saat sonra ne oldugunu anlariz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt