GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 4)
Emre Saykal

Transfer Nöbeti (Arşiv 4) Sayfa 10

Emre Saykal ·

Cevap
9,4K
Okunma
672,8K
Sayfa
10/472
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yahu fatih hocaya giydirenler bile var. istemediğini söyleyenler var. Bugün bülent tulunun radyosporda söylediklerinden sonra git o konu başlığının altına adamı savunanlar var emrah. görmen lazım :D

Türkiyede taraftar profili

images

Hislerimde genelde yanılmam.Bence yarın öğlen Sneijder gelicek buraya.Bu saatten sonra bu transferin olmama ihtimali 0 bence.Bizden başka klüp kalmadı zaten devrede.

tulun sevilmez sevilemez hiç yoktan kulübü olmadık şeylere soktu Gs kendi iç sorunlarını, bu sorunları çarpıtacak insanlara ulaştırdı.

bülent tulun out haldun üstünel in

Adam bi transfer yapıyordu bi bakıyorduk GS ... aldı hele Elano transferi şlaaapsss diye olmuştu

Brothers sabah sabah bir Kap Cuma günü kapali diye yorum cok iyi gider :ayatollah:

bir iki kisi sorarsa ben aninda hayir Cuma günleri kapali haftada 4 gün acik diye cevap veririm, bakalim halen inanlarvarmi :lol::lol::lol:

Trtsporu izledim bu gece. Bir spor programı vardı. (tekrarını izledim demek daha doğru) Bi yorumcu çıkmış diyor ki: Sneijdere 3,5-4 milyon euro bonservis bedeli teklif ediyor başka kulüpler. Bunun için Galatasarayla anlaştı inter.. Hadi yıllık ücret konusunda belki bizden düşük vermişlerdir de bonserviste sneijder gibi bir oyuncu nasıl 3.5 milyon euro ediyor onuda anlamadım. Bunu neden söyledim, Bir işi yapacaksan gizlilik içerisinde yapacaksın. çıkıp da programlara açıklamak çok yersiz. Bizim tek hatamız bu. Tabi biz böyle hatalar yaparsak gazeteler ve tv kanallarında bizim lehimize konuşanlardan çok konuşmayanlara malzeme çıkıyor. Yapmamamız lazım bunu.

tulun sevilmez sevilemez hiç yoktan kulübü olmadık şeylere soktu Gs kendi iç sorunlarını, bu sorunları çarpıtacak insanlara ulaştırdı.

bülent tulun out haldun üstünel in

Adam bi transfer yapıyordu bi bakıyorduk GS ... aldı hele Elano transferi şlaaapsss diye olmuştu

ya B.Tulun ne yapıyorsa H.Üstünel de aynısını yapıyordu.

Ne kadar yetki o kadar başarı.

H.Üstünel' i ilahlaştırmanın bi manası yok.

Bütün olay yönetim&teknik kadronun isteğine, bakış açısına göre değişir.

Iyi hatirlarim gerets dönemi baya bir severdik tulunu. Fenere karsi cikislarini, cok iyi laf sokardi. 2. senesinde sampiyon olamayinca tulun günah kecisi oldu.

Sonrada ozamanlari bizler tarafindan cok sevilen Adnan Polat ile polemigiyle iyice gözden düstü.

Ama gercekten Tulun iyi bir Galatasaraylidir o baskalari gibi güclü olmadigindan (para) herzaman yönetimler icinde günah kecisi oldu.

Bende yatim artık ne ders çalıştığımız ne bişey ne olacak bu halimiz : (

Sneijder gelde değsin herşeye hadi beyler iyi geceler

Hislerimde genelde yanılmam.Bence yarın öğlen Sneijder gelicek buraya.Bu saatten sonra bu transferin olmama ihtimali 0 bence.Bizden başka klüp kalmadı zaten devrede.

Olumlu dusunup kendimizi FT'nin yerine koyalim... 4-1-3-2 dizilisindeki uclu en akla yakin sekilde Selcuk-Scheijder-Hamit olursa... a) kapanan rakiplere karsi kilidi nasil acariz? b) rakibin kanat hucumlarina karsi fazla direncsiz olmaz miyiz? c) Sakatlik, formsuzluk, ceza gibi hallerde bu uclunun alternatifleri nasil olmalidir?

moral bozmak istemem ama içimden bi ses sneijder olmayacak diyor düşüncesi bile yiyip bitiriyor 3 günden beri hayattan soyutladım kendimi sevgilim bu gece trip attı leptopta bu kadar zaman geçirdiğim için yemek tuvalet haricinde netten ayrıldığım yok bu adam gelmezse ben gidecem hesap soracam :mad:

Wesley+Sneijder+Wallpaper.jpg

Sensiz sabah olmuyor, uyanıyorum ansızın!

Sensiz gün doğmuyor ah yalnızım çok yalnızım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt