GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 4)
Emre Saykal

Transfer Nöbeti (Arşiv 4) Sayfa 11

Emre Saykal ·

Cevap
9,4K
Okunma
672,8K
Sayfa
11/472
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

acaba yonetımden bızım gıbı uykusunu mahvedıp sneıjderın gelıp gelmeyecegını merak eden var mıdır :)

abdurrahim-albayrak-gs-49478_501.jpg

foruma davet etmek lazım reisi :D

Wesley-Sneijder-03.jpg

ne mektup geliyor ne haber senden

söyle de bileyim bıktın mı benden

her akşam güneşin battığı yerden

gözlerin doğuyor gecelerime

çileli doğmuşum zaten ezelden

hasrete alıştım ne gelir elden

yaşlı gözlerime baktığın yerden

gözlerin doğuyor gecelerime

Olumlu dusunup kendimizi FT'nin yerine koyalim... 4-1-3-2 dizilisindeki uclu en akla yakin sekilde Selcuk-Scheijder-Hamit olursa... a) kapanan rakiplere karsi kilidi nasil acariz? b) rakibin kanat hucumlarina karsi fazla direncsiz olmaz miyiz? c) Sakatlik, formsuzluk, ceza gibi hallerde bu uclunun alternatifleri nasil olmalidir?

O üçlü o kilidi en kötü uzaktan şutlarla paramparça eder. Yekta ve Engin şimdilik yeterli alternatifler. Kanat akınlarına karşı dirençsiz olacağımızı sanmıyorum çünkü Hamit ve Wesley'nin pozisyon bilgisi üst düzey ek olarak Melo 'nun savunmayı beşleyeceğini düşünürsek teoride sorun olmazmış gibi gözüküyor.

Olumlu dusunup kendimizi FT'nin yerine koyalim... 4-1-3-2 dizilisindeki uclu en akla yakin sekilde Selcuk-Scheijder-Hamit olursa... a) kapanan rakiplere karsi kilidi nasil acariz? b) rakibin kanat hucumlarina karsi fazla direncsiz olmaz miyiz? c) Sakatlik, formsuzluk, ceza gibi hallerde bu uclunun alternatifleri nasil olmalidir?

4-1-3-2 den daha çok 4-2-3-1 e kesin dönüş yapıcagımızı düşünüyorum

O üçlü o kilidi en kötü uzaktan şutlarla paramparça eder. Yekta ve Engin şimdilik yeterli alternatifler. Kanat akınlarına karşı dirençsiz olacağımızı sanmıyorum çünkü Hamit ve Wesley'nin pozisyon bilgisi üst düzey ek olarak Melo 'nun savunmayı beşleyeceğini düşünürsek teoride sorun olmazmış gibi gözüküyor.

bence cıft forvet oynamıcaz skorda sıkıntıya gırmedıgımız surece

aslinda en güzeli juvenin sistemi 3-5-2 ama iste o sistemi bizimkiler oynayabilirmi??

muslera

eboue-semih-dany

hamit-selcuk-melo-sneijder-riera/amrabat

burak-umut

4-1-3-2 sisteminde kanatlar bekler tarafından kontrol edilir melo ön libero selçuk ve hamit merkezpozisyonda sneijder forvet arkası oynar bu taktikle oynarsak eğer ligi domine ederiz cl de yarı final kesin görürüz gibi geliyor

Bana göre 4-3-1-2 oynarız ama tahminim Fatih Terim Amrabat'tan yeni Arif yaratmaya çalışacak ve Burak'ın partneri olarak deneyecek

ki bu 4-3-1-2 sistemini 96-00 arasi cok basarili bir sekilde uygulamisti Imparator.

bende aynen bunu düsünüyorum. :yenieek: orta 4lü diyelim artik hepsi bir birine benzeri orta saha oyunculari. Melo Selcuk Hamit Sneijder hepsi bir birinin mevkisinde oynama kabiliyeti barindiriyor. tek kalan iste sol bek önemli bir stopper ve Burakin yaninda takim oyununa katkida bulunacak ikinci forvet.

aslinda en güzeli juvenin sistemi 3-5-2 ama iste o sistemi bizimkiler oynayabilirmi??

muslera

eboue-semih-dany

burak-umut

Onların orta sahası cok dınamık cok kosan bır yapıya sahıp.Pirlo beyın gorevını goruyor.Kwadwo asamoah maurıcıo ısla arturo vıdal claudıo marchisio paul pogba acayıp bır ortahasaha

Juve 3-5-2'den de öte 3-6-1'e yakın bir taktikle sahaya cıkıyor nerdeyse. Giovinco forvetin arkasında kalıyor genelde.

----------Burak----------

---------Sneijder---------

Riera--Selcuk-Hamit-Eboue

-----------Melo-----------

-----Dany-Semih-Ujfa------

----------Muslera----------

muslera

eboue-semih-dany

burak-umut

bu sezon bir macini bile izlemedim bu Juvenin resmen 3-5-2 mi oynuyorlar yoksa italyanlarin catanaccio dedikleri 5-3-2 sistemi mi ? beklerin kanatlari tamami ile kullanmasi?

3 stopperle mi oynuyorlar? 5-3-2 cok kontrollu ve cok kontra atak üzerine kurulu bir oyun yapisi...:confused:

Juve 3-5-2'den de öte 3-6-1'e yakın bir taktikle sahaya cıkıyor nerdeyse. Giovinco forvetin arkasında kalıyor genelde.

----------Burak----------

---------Sneijder---------

Riera--Selcuk-Hamit-Eboue

-----------Melo-----------

-----Dany-Semih-Ujfa------

----------Muslera----------

7 yabancı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt