Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bizimkilerin Sneijder'i açıklamadan Türkiye'ye getirme ihtimali var mı sizce?

hamit'in twitter hesabı yok.

baki mercimek twitterden söyledi. Bir kere sneijder ile ajax alt yapısından arkadaşlar. Ayrıca menajerleri aynı. Baki menajere sormuş‚ türkiyeden ilgilenen tek kulüp yok demiş. O diğer kulüp bizden başka kim olabilir? Ayrıca öyle kesin anlaşma falan yokmuş. Hangi takıma gideceği daha belli değilmiş.

Zaten transferin bitmesine daha çok var. Neden bugünden imza atıp önünü tıkasın sneijder. piyasası olan bir oyuncu. Ben ingiltereye gider diye düşünüyorum. Tottenham falan istiyor. başka talipleri de var psg gibi. Ama türkiyeye gelecekse o kulüp kesinlikle biziz. Büyük Başkan Aziz Yıldırım bakinin dediği gibi devredeyse burada başka kulbübe gitmez-gidemez. para bizde kariyer bizde marka değeri bizde.
wink.gif

wtf:confused::confused::confused:

Hamit Altıntop twitterdan Sneijder'e şu twiti attı ;

We have played against a few times. Now i'm excited to play with you. We will respect your decision."

karşılıklı oynadığımızda oldu. şimdi baraber de oynayabiliriz . buraya gel...

doğrumu beyler

fake

Hamit Altıntop twitterdan Sneijder'e şu twiti attı ;

We have played against a few times. Now i'm excited to play with you. We will respect your decision."

karşılıklı oynadığımızda oldu. şimdi baraber de oynayabiliriz . buraya gel...

doğrumu beyler

Hamit'in twitter hesabı yok diye biliyorum ben, yanılıyor da olabilirim.

[video=youtube;ZbeYdsYqiNE]https://www.youtube.com/watch?v=ZbeYdsYqiNE[/video]

"karakterli oyuncuysanız, bu transferin başarı için yapıldığını bilirsiniz. bizim de hagi'nin de aldığı paralar belliydi. herkesin bir ederi ve değeri vardır, bu kural değişmez."

adamsın ergün penbe

Hakan Şükür azcık feyz alsın. Azcık mantıklı düşünsün. Birde İnter'i görüşmüş oradan ardına baka baka geri geldi Şükür. Ergün bunu gitmeden söyleyebiliyor. Çünkü adam ve mantığını ön planda tutuyor, biatını değil.

hikmet albayrak sneijderi takip etmeye başlamış diyorlar, doğru mu teyit edin beyler :D

Azeri bir renktasimizin Kigili'ya cevabi koptum :)))

Abdullah Kiğılı, sənə nə Galatasaray Sneijder'in pulunu necə verəcək. Şərt alacaqlar. Çox baha olsada klubu batırsa da heç kim bir şey deməz

Aydın Bayram @abayram71

G.Saray Yönetimi, Sneijder'in evini hazırlamış. Yeşilköy ve Hadımköy'de üç tane alternatif sunacaklarmış. Çocuğunun okulu bile hazırmış.

Ulem 2 sayfa önce sen değil miydin rahat olun gelecek diyen:D Ne içiyorsunuz yahu sabah sabah.

az önce radyoda dinledim,diyor ki hatunu amerika yı istiyormus,los encilıs sokakları tam ona göreymis,ikiz bebeleri olacakmıs,amerika gibi über bir ülkede büyütmek istiyolarmıs felan yeani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt