Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Amrabat için başkanlar ortak açıklama yaptıktan ne kadar süre sonra resmi site açıklamıştı?

PSV ile ilgili yetiştirme bedeli muhabbetleri epey dönmüştü...

şimdi kendimi hikmet albayrak yerine koyuyorum ve bu işin olmayacağını öğrensem canım sıkılır ve sneijder mneyderı görmek bile istemem hiçbiryerde.

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler de gerekli cezaları alacaktır.

​

Aydın Bayram @abayram71

G.Saray Yönetimi, Sneijder'in evini hazırlamış. Yeşilköy ve Hadımköy'de üç tane alternatif sunacaklarmış. Çocuğunun okulu bile hazırmış.

Gelmezse snejder Allah bunların ana bacılarının kulaklarına dayanma gücü versin.

Default bilgiler. Beni transfer etseler sözleşmem gereği ev varsa zaten buradan-bölgeden ev tutarlar.

-------------muslera

eboue-----semih----danny (transfer)----riera (transfer)

hamit-----melo-----selçuk------------amrabat (riera)

-----------------sneijder

------------------burak

as kadronun böyle olacağını düşünürsek. 7 yabancı oluyor. CL'de bu kadro ile oynayabiliriz ama ligde birini kesmek lazım.

4 tane yerli asımız var. semih, selçuk, hamit, burak

bir tane daha yerli as lazım ligde. kale, stoper, sağ bek, sol bek bunlar kesin yabancı. sneijder banko oynar, etti 5.

o zaman ligde iki kişiden birini keseceğiz. ya melo,yada sol açık (amrabat veya riera) yerlerine en güçlü adaylar yekta ve emre. emre istikrarsız.

afrika kupası bitene kadar yabancı sayısında sıkıntı olmaz, eboue ve amrabat gelince muhtemelen melo kesilir. bizim mutlaka kaliteli bir yerli oyuncu transferine ihtiyacımız var.

frei, ömer, serdar, potuk, gökhan inler, serdar taşçı,

bu arada yabancı sayısında sıkıntı varken ve burak ve umut böylesine formdayken elmander az şans bulur.

Dünya'daki tüm ciddi ajanslarda çok fena bir sessizlik var Sneijder konusunda. Galiba.. aldık biz bu portakalı arkadaşlar. Sessizlik bu sefer hayra alamet gibi. Öyle hissediyorum ben. İnşallah yanılmam. :o

Selamlar herkese.

O kadar para verilen adam normal uçakla gelmez başkanın özel uçağıyla gelecektir boşuna beklemeyin thy seferlerini.

536603_10151097614330044_411367040_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt