Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sizce hala olumlu veya olumsuz bir şekilde açıklanmaması iyi mi yoksa kötüye işaret mi ?

Bence kotu degil, bu tip oyuncular haklarindaki soylentilere olumsuzsa aninda cevap verip yalanlarlar ya da dusunmuyoruz falan derler. Bu acidan oyuncu cephesindeki sessizligi ben hayra yoruyorum.

Beyler Faruk Süren başkan demişti, Terim zamanında Hagi'yi de istememiş. Zamanla hoca da sever Sneijder'i.

ben bu cümleyi anlamadım 2 3 dakikadır anlamaya çalışıyorum beyin durdu..

Arkadaş kim bilmiyorumda Sneijderi sözde Terim istemiyormuşta yönetim kontejanından alacakmışız buna karşılık Terim'in de 1 kontenjanı varmış o da Carlinhos'u istiyormuş eğer Sneijder alınıpta Carlinhos alınmaz ise Terim sorun çıkartırmış bla bla bla deli zırvası.

Cuma namazına gidiyorum beyler Sneider için duamı ederim..Hadi selametle

yarım sezon oynayacak diye o kadar para vermez Spurs...

Beyler durum müspet mı hala?

Yaw adam diyor ki sneijder Fatih hoca tarafından istenmedi onu yönetim getiriyor,Carlınhos'ta Fatih hoca tarafından istendi Eğer Carlinhos gelmezse problem çıkar bu kadar basit..

ben bu cümleyi anlamadım 2 3 dakikadır anlamaya çalışıyorum beyin durdu..

Yani diyor ki, "Sneijder'in alınmasını yönetim istedi bu nedenle alınıyor. Carlinhos'u ise Fatih Terim istiyor diye alacaklar. Eğer Carlinhos alınmazsa sorun çıkar kulüp içinde çünkü Fatih Terim in istediği oyuncuyu almamış olursun ki hoca buna dellenir" diyor :D Özü bu.

Arkadaş neyce yazmış böyle Türkçe mi olur ya ?:asd:

1 tane yönetimin istediği, 1 tane fatih hocanın istediği alınacak diyor.

sneijderi yönetim istiyor, carlinhosu fatih hoca istiyor, carlinhos alınmazsa fatih hoca sorun çıkaracaktır diyor.

ben bunu anladım :trollface:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt