Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

255 karakter sınırlaması olunca öyle oluyor :D

1 tane yönetimin istediği, 1 tane fatih hocanın istediği alınacak diyor.

sneijderi yönetim istiyor, carlinhosu fatih hoca istiyor, carlinhos alınmazsa fatih hoca sorun çıkaracaktır diyor.

ben bunu anladım :trollface:

:ayatollah::ayatollah:

Eyvallah eczacı mı olacaksın ? Ya da öyle bir bölümde mi okuyon ?:asd:

tottenham holby i aldı mı?aldıysa devreden çıkar

Bugun tottenham forumlarinda eger sneijder parayi secerse gozumuzden duser gibi ifadeler vardi.

Sneijderin istedigi hedefleri olan takimda oynamak ve hakettigi parayi kazanmak. Bunun ikisinide saglayan tek biziz suan.

o yuzden tottenham coktan devreden cikmistir bence.

Bugun tottenham forumlarinda eger sneijder parayi secerse gozumuzden duser gibi ifadeler vardi.

Sneijderin istedigi hedefleri olan takimda oynamak ve hakettigi parayi kazanmak. Bunun ikisinide saglayan tek biziz suan.

o yuzden tottenham coktan devreden cikmistir bence.

aynen öyle

yalçın dümer ‏@yalcindumer

hadi hayırlı olsun...

:ayatollah:

Profesyonel Futbol Oyuncusu Selçuk İnan ile 2011-2012 futbol sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır. Bu sözleşmeye göre oyuncuya herbir sezon için 2.000.000 Euro sabit transfer ücreti ve maç başına 15.000 Euro ücret ödenecektir. Ayrıca, bu tutarlara ek olarak oyuncuya 10.06.2011 tarihinde 600.000 Euro ve 30.01.2012 tarihinde 600.000 Euro olmak üzere toplam 1.200.000 Euro daha ödenecektir. Bugün yapılan açıklamada sehven bu tutar eksik yazılmıştır.

heyecan olsun :)

Fanatik ‏@fanatikcomtr

FLAŞ... FLAŞ... FLAŞ... Sneijder transferiyle ilgili son gelişme saat 14.00'te, canlı yayında, FANATİK Web TV'de açıklanacak!

Bu adamlarin haberine guven olur mu??

menfii kardesim menfii

[h=2]menfi[/h]

1. Olumsuz, negatif

Örnek: Hayatım üzerine yaptığı bu menfi tesirden kurtulamayacak mıyım? A. Gündüz
  2. Her şeyi olumsuz ve kötü yanlarıyla ele alan

Örnek: Ortaya konanda kusur ararsanız, kusur bulursanız, o zaman menfi adamsınız, yıkıcı adamsınız. N. Ataç
  3. Olumsuz.
  4. Negatif.
  5. Sürgün edilmiş.
  6. Bk. değilleyici

​

yani :(

Beyler Hadımköy'ü bilmeyenler var heralde Tarlabaşı diyenler var da :) okulum orada çoğu büyük iş adamı orada oturur. Her yer havuzlu villadır.Sneijder'e tek uymayan yönü Florya'ya uzak olması.

Aydın Bayram @abayram71

G.Saray Yönetimi, Sneijder'in evini hazırlamış. Yeşilköy ve Hadımköy'de üç tane alternatif sunacaklarmış. Çocuğunun okulu bile hazırmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt