Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bir de arkadaş Cuma kararını bildirecek dediyse niye son dakikaya kadar bekliyor anlamadım ki..Nedir maksat? Yuh yani..13.30da İnter teknik direktörünün toplantısı vardı belki bişeyler çıkar

Yenge hakkında müslümanları sevmiyor. Felan haberler çıkıyordu. Sevmese kutlamaz bayramımızı.

Baumgartner gibi atsınlar la şu portakalı stotosfermidir nedir oralardan 4 dk da iner işte:trollface:

Yeni gelismeler yok galiba. Yine bekliycez bu gidiste aksama kadar.

Artık bugün olumlu ya da olumsuz bir haber gelsin. Bu bünye birgün daha beklemeyi kaldıramaz.

Çok tırsmaya başladım nedense ..Şu belirsizlik, bilgi kirliliği öldürecek beni :mad: gel be wesleeyy :sad007:

Bu taratftar topluluğu kadar acı çeken başka bi topluluk yoktur heralde...

Son dakika kaçan şampiyonluklar, Kendi sahasında şampiyonluğu ezeli rakibe kaptırmalar daha sayamadığım bir sürü rezillik yaşayan zavallı taraftarlarda var :)

Bu haber bekleme olayını hep merak etmişimdir. Nasıl oluyor acaba? Birden aklına geliyor. Hadi arayıpta beni götürmelerini söyleyeyim mi diyor acaba :D

ulan şimdide akşama kadar muhabbet ivar ya yeminlen bıktım ya olum işimiz gücümüz dersimiz var lan olmadıysada açıklayın gitsin ya :mad:

Tulun da beklemeye ayağına İtalya'da yedi içti valla! :asd:

Bu adam gelmeZse yaşadığımız bu stresin hesabını kim verecek acaba ?

Ben gideyim sağı solu koklayım araştırıyım bakayim..:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt