Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

Son dakika kaçan şampiyonluklar, Kendi sahasında şampiyonluğu ezeli rakibe kaptırmalar daha sayamadığım bir sürü rezillik yaşayan zavallı taraftarlarda var :)

Rakiplerinin uefa kupasi kaldirmasi, ligi 4 yil domine etmesi, denizli faciasi, 2-2 mi faciasi, kendi evnde rakiplernn kupa kaldrmasi, sike olayi... Onlarn cektiginin 10da 1i degil bu cektigimiz renkdas:D

Cevap: Transfer Nöbeti

fft104mm2077976.jpg

Arkadaşlar cumadan şimdi döndüm bol bol dua ettim hayırlısıysa olsun diye Allah'ım dualarımızı kabul eder İnşallah:yenieek:

Tweetıra yazan herkesin dediği tek yüklem kelimeleri niyeyse hep şöyle bitiyor "bana öyle söylendi,dendi,bilgi verildi"..Kim bu adam,biri var orda galiba herkese bilgi dağıtıyor..Tüm tweetırıcılardan tek isteğim bir "siiiiiiiiii" verin forumca devamını biz getiririz..

Carlinhos şuan alınmaz diye düşünüyorum. Seneye yani yaz dönemine yapılır daha iyi bir zaman olacaktır. Riera gayet iyi oynuyor o bölgede.

Burakin vücuduna yapistirmayin su adami. Yeltaninkine yapin yahu akil var mantik var

Carlinhos şuan alınmaz diye düşünüyorum. Seneye yani yaz dönemine yapılır daha iyi bir zaman olacaktır. Riera gayet iyi oynuyor o bölgede.

Evet riera solaçıktan daha iyi solbekte.

Ama Carlinhos'un takımı bir solbek aldı diye biliyorum bugünlerde. Belki yeni girişim felan olur.

S eni arıyor gözlerim sitede

E lim her an F5'te

N eredesin nerede?

İ smini sayıklıyorum her gece

J aguar alacağım sana gelince

Derman ol takıma kendince

E lini ayağını öpeyim gel bu gece

R aks eyleyelim günlerce!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt