Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Transfer zamanı kadar bizim millete ilham veren baska zaman yok neler yazıolar ayak üstü:lol:

daha gelmedimi lan buuuuu:sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

Arkadaşım hava hackerı.. Ünal Aysalın jetinin koordinatlarını tespit etmeye çalışıyor. Birazdan netleşir, haber ederim

yine kaç numara giysin muhabbetleri dönmeye başladı. dünde bu muhabbetler dönüyordu bi ara. sonra akşam gelmiyecek,gelmez muhabbetleri döndürülmeye başlandı.şimdi yine aynı şey. şimdi o uçaktan inmezse yine gelmiyecek muhabbetleri dönecek. kendi kendinizi sinir etmekten başka bişey yapmıyorsunuz.

Son Milanodan kalkan THY uçağının 20 dksı kalmış...

Senin yüzünden,olmuşuz şair/Duyumlar aldık,vazgeçtiğine dair/Şu saatten sonra gelmezsen/Prostat olasın Wesley Şınaydır :(

Göksel Şatır‏@gkslstr sneijder 1 numarali formayi giyecekse acik konusuyorum gelmesin. amrabat 53 yüzünden böyle. 11 numara amrabatta olsa 15 asisti vardi su an.

olESe.jpg

Biraz önce Sneijderle kısa da olsa görüşebildim. Telefon numaranızı Militodan aldım dedim. Militoyu tanıyormusunuz diye sordu? Yok, onun numarasını da Berbatovdan aldım dedim. Ne için aradınız dedi. Transferinizdeki son durumu öğrenmek istiyordum dedim. Bana ulaşmak için bu kadar uğraşmışınız size söyleyebileceğim kadarını söyleyeyim, Galatasarayla görüşmeler devam ediyor hafta sonuna kadar bir şeyler netleşebilir ama biliyorsunuz ki ben profesyonel bir oyuncuyum ve geleceğimi düşünmek zorundayım o yüzden şu takımla anlaşmaya karar verdim demedim, 1 saat sonra ne olacağını bilemeyiz, menajerimde acele etmemi istemiyor, durum bu dedi. Bilgi için çok teşekkür ederim, iyi günler dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt