Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Göksel Şatır‏@gkslstr 1 numara ne omg dalga mi geciyosunuz.ne zevki kaldi bu adami izlemenin?her futbolcunun bi karizmasi vardir. misal sacsiz bi fellaini olur mu?

13.40'tı hani? özel uçaktı hani? :D

Arkadaşlar özür dilerim ama böyle bir durumda oluşacak havayı merak ettim o yüzden böyle bir şaka yaptım kusura bakmayın..:o

olESe.jpg

Biraz önce Sneijderle kısa da olsa görüşebildim. Telefon numaranızı Militodan aldım dedim. Militoyu tanıyormusunuz diye sordu? Yok, onun numarasını da Berbatovdan aldım dedim. Ne için aradınız dedi. Transferinizdeki son durumu öğrenmek istiyordum dedim. Bana ulaşmak için bu kadar uğraşmışınız size söyleyebileceğim kadarını söyleyeyim, Galatasarayla görüşmeler devam ediyor hafta sonuna kadar bir şeyler netleşebilir ama biliyorsunuz ki ben profesyonel bir oyuncuyum ve geleceğimi düşünmek zorundayım o yüzden şu takımla anlaşmaya karar verdim demedim, 1 saat sonra ne olacağını bilemeyiz, menajerimde acele etmemi istemiyor, durum bu dedi. Bilgi için çok teşekkür ederim, iyi günler dedim.

Reissss gelddddi.. :asd::asd::asd::asd:

sneijder saglik kontrolu icin randevu mu almis :D:D:D:D:D:D yok artik

olESe.jpg

Biraz önce Sneijderle kısa da olsa görüşebildim. Telefon numaranızı Militodan aldım dedim. Militoyu tanıyormusunuz diye sordu? Yok, onun numarasını da Berbatovdan aldım dedim. Ne için aradınız dedi. Transferinizdeki son durumu öğrenmek istiyordum dedim. Bana ulaşmak için bu kadar uğraşmışınız size söyleyebileceğim kadarını söyleyeyim, Galatasarayla görüşmeler devam ediyor hafta sonuna kadar bir şeyler netleşebilir ama biliyorsunuz ki ben profesyonel bir oyuncuyum ve geleceğimi düşünmek zorundayım o yüzden şu takımla anlaşmaya karar verdim demedim, 1 saat sonra ne olacağını bilemeyiz, menajerimde acele etmemi istemiyor, durum bu dedi. Bilgi için çok teşekkür ederim, iyi günler dedim.

Hoşgeldin Sezai, çoktandır yoktun.

Koordinatlar geldi.. Jet maalesef başkanın evinin önünde park halinde :sad007:

ben açıkçası bu aralar ntvspora son dakika haberi düşeceğini bekliyorum.

offfff patlayacammm su ıs bıtsınn alllahımmmm:SS::(

olESe.jpg

Biraz baskı yapsaydın keşke...:D

hayırlı cumalar arkadaşlar gelişme yok mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt