Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hep olumsuz yazıyorsun diyorsunuz da örneklerimizde mevcut yani

Podolski-Fabiano-Shaqiri-Reyes-Forlan :)

Transfer Nöbeti

Şuan kaç milyon kişi Sneijderin kararını bekliyor. Hadi be Sneijder

KAP'a giriliyor ben paso yeniliyorum. F5 F5 F5 !!

Kartlar masada beyler 1-Sneijder interde kalacak(az ihtimal) 2-Bize gelecek,bu hem biz hem inter hemde sneijderin karlı çıkacağı bi kart 3-başka bi kulübe gidecek ama şuana kadar çok az söylentiler dışında bizim ilgilendiğimiz gibi kimse ilgilenmedi görünene göre 1-%20 2-%50 3-%30 yüzdeler budur
Başka klüebe gidecek olayını bence biraz açmalıyız: önce interin istediği parayı verecek o başka klup sonra sneijderle masaya oturacak %5 ihtimal daha azalır o.

saniyeler gectikce dahada korkuyorum

kac gündür cuma cuma diyenler nerede? neden birsey söylemiyorlar, iyi veya kötü ama hicbirsey yok yahu:(

Kim gelirse gelsin yeterki takım gol yollarındaki sıkıntıyı aşsın. Aslında bu ortasaha ile forvet alsak daha iyi olur.

aslında hatayı başta yaptıkk..

g.inler alıp- ileri demba ba alacaktık. gol sorunu filan kalmazdııı..

snejder-sol bek gelsede açık ve net. burak iyi güzelde, performans düşüklüğü sakatlık cart curt olursa. umut-elmander hiç bana sorun yok dedirtmiyor..

Umutlar yavaş yavaş azalıyor böyle çok bekleyince.

Galatasaray taraftarinin Sneijder gelmezse kardesi Rodney'i kacirmakla tehdit ettikleri tweet mesajlari Hollanda Basinina düstü.

Bu ne la:o

Bu adam bu saatten sonra gelmez artık umut bağlamayalım yavaş yavaş kendimizi teselli etmeye başlarsak iyi olur. ayrıca yönetim de aklını başına alsın bir oyuncuyla anlaşmadan kap a bildirim yapmasın.çocuk oyunumu bu bu kadar taraftarı günlerce ümitlendirdiler.

bize asıl gerekli olan solbekle,stoperdi, biz kaç gündür çilekle uğraşıyoruz, valla sneider gelse bile halen sıkıntılar bitmiş olmayacak. en azından carlinhos gelseydi bari

Yönetim olacak veya olmayacak diye açıklama yapsa artık sıkmaya başladı bu iş

umutlar neden azaliyo olm? :o

tek 1 haber bile yok. stramaccionin aciklamasi haric. panik yapmayin hemen, az bekleyin.

kap'tan gelecek haberi bekliyoz. sneijder bugun istanbul'a gelmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt