Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Artık umudu keselim arkadaşlar bence ilerleme bile yok hala. sadece adamdan günlerdir evet yada hayır bekliyoruz olan biten bu o duyumcuların 7 sülalesini uzun süre ağzımdan düşürmeyeceğim

Bizden 1 dakika sonra da başka bir renkdaş yazmış aynı şeyi.Bu bir işaret olmalı.Sneijder'in gadasından sinerji yaratalım.O gada buraya gelecek arkadaş ! :ayatollah:

aynen kardesim kombo yaptık bu bi işaret bugün gelişme olursa iyi anlamda bu 3ümüzün başarısıdır

Bence sneijder transferı yatmıyacak eger oyle bır durum olsaydı bızımkıler coktak kapa bildirim yaparlardı.

Burak,hamit,amrabat borsaya bıldırıkten kac gun sonra sozlesme ımzaladılar.Hele umut.

Shaqiri,podolski,adriano,Reyes forlan bunların kı de olmayınca ıkı uc gun ıcınde bıldırdık zaten olumsuz oldugunu.Bi sanıyorum reyes ve forlan 4 gun surmustu.

Umudunuzu kaybetmeyın bence olumsuz bırsey yok.Unal baskanın bu kez kumar oynama sansıda yok.Sen kendı kanalın da bu adamı acıkladıysan ne olursa olsun alıcaksın artık.

Keinlikle Borsa kapanmadan KAP a bildirim yapamazlar Hisseler dip yapar

Gidim biraz pes oynım zaman geçer biraz

fatih terim: "veto etti"

ünal aysal:"sarışın ama uzun boylu değil" dedi.

adnan öztürk:"pirelli değil petlas lastikleri daha güvenli deyip lafı yinee çaktıı"

ali dürüst:"bekliyoruz"

a.albayrak:"ı love hocammm"

taraftar:"çıldırın çıldırın- çıldırdıkkk":lol:

Mert gadasını aldığımmm..

Ne olcak burda yatıp burda kalkıyoruz geberip gidecez la..

İyice sıkıldım ben bu işten.. :mad:

olm dur şu 1 hafta da sneijder gelir bide solkanat/stoper/solbek alırsak k.paşa maçıda geldi zaten sonra ver elini çempiyıns keyfimiz yerine gelir

Sabaha kadar bekledik gittik uyuduk geldik gelişme vermiyonuz aşk olsun :sad007:

şişdim iyice.

adam gelmeyi dusunmese simdiye kadar olumsuz haber gelirdi bence

işin kötü tarafı bu adam gelmesse bundan sonra transfer olma ihtimal olan hiçbir oyuncu tatmin etmeyecek bizi. transfer nöbetinin tadı tuzu kaçar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt