Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Adam gelmezse böyle bir kariyerden sonra kaptanı Sabri olacağı için gelmez :lol:

bos.gif

Tam salak bunların yönetim . Bizim Krasic transferinden akıllanmamışlar hala kac senedir ayağına top değmemiş adam alıyolar. Krasic kadar da yetenekli bir adam değil‚ daha zeki belki (antudan)

Yorum yok ...

Gerek te yok, yazarken ayırdığın vakite yazık.

Bak benimki heba oldu bile.

o zaman hepten yalnış,bana ingilizce istanbulu özleyeceğim yazsana

Abi boşver takılmayalım şimdi bunlara, farklı kullanımlar var İngilizce'de yanlış değil tabii ki I will miss Istanbul ya da Istanbul will always be in my heart ya da the city of Istanbul will always be in hearth. neyse ne :)

Oyle bi twitt yok sonuç olarak.

Bi yöneticide cıkıp konusmuyor ya

duyum değil sadece bir his .bence saat 19,05 gibi açıklanacak bu transfer.

Raffy ‏@aslanraffy DİPNOT | Wesley Sneijder'in sportif anlamda resmi sponsoru Nike olduğu için gideceği kulübün kesinlikle Nike giymesi şart. Bu nedenle>

Raffy ‏@aslanraffy

>"güya" menajerlerin görüşmek istediği İngiliz kulüplerine transfer olması imkansız. Arsenal seneye Adidas giyeceği ve Manu'nun ise tamamen>

Raffy ‏@aslanraffy

>bu transferden vazgeçtiği için bu tip söylentilere kulak asmayın. WS için her yol İstanbul başka bir deyişle #Westanbul 'dur! Bilginize. ;)

bu cok sacmaymis yalniz messinin sponsoru adidas barca nike giyiyor ronaldonun sponsoru nike madrid adidas giyiyor iyi sallamis sadece sneijderin anlasmasindami varmis bu madde :D

Ynt: Transfer Nöbeti

Arkadaş sneijder diye diye diğer bölgelere transferi unuttuk. Günler geçiyor elde var sıfır :rolleyes:

şuan geleceğini hissediyorum. 1 saat önce umutsuzdum. saat başı duygular değişiyor

Sunderland'in bir kalecisi var Simon Mignolet takip eden var mı hiç ?

bos.gif

Tam salak bunların yönetim . Bizim Krasic transferinden akıllanmamışlar hala kac senedir ayağına top değmemiş adam alıyolar. Krasic kadar da yetenekli bir adam değil‚ daha zeki belki (antudan)

Yorum yok ...

Renktaş ben bu yorumu noktası noktasına 2gün öncede görmüştüm neden bu yorum sürekli tekrarlanıyor bu sayfada?

Duyumcular nerdeler şimdi :D Bol bol anıyorum alayını... Milletin kafasını bulandırıyor şerefsizler. Yalan haber vererek ne elde ediyorlar? Aslında adamların haberine inananlarda hata. Hala daha yeni senaryolar, yeni yalanlar uyduruyorlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt