Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Borsa kapndıktan sonra da yapsalar, pazartesi sabah ilk 5 dk lık alım/satım da olan olur. Tavan yapar rahat olun...

İyi bir transfer yaparsa hiç belli olmaz be dostum. Tottenham veya Arsenal alabilir.

tothenhamda loris var,arsenalde olmaz,olsa olsa liverpool olur reina bitti artık,orda da kendini hemen kanıtlarmı zor gibi geliyo bana ama yinede belli olmaz futbol bu,gerçek olan iyi bi kaleci olması ; )

Aksine sneijder gelirse hisselerde artış olur :yenieek:

Lig şampiyonluğu beklentisi çoktan satın alındı. Ayrıca davalı olduğumuz durum malum. Bu transferden sonra CL'de şampiyonluk beklentisi ancak satın alırsın. Salaksan yatırımcı olarak. Tabi yükselir mutlaka o konuda katılıyorum. Keklikleri bulurlar, sonra onlar ne olduklarını anlamadan yolarlar. :) Ona da zaman kalmadı. Şimdi teknik olarak açıklayamazlar. Sabah açıklansa en azından Emre'nin de dediği gibi en azından günlükte yolarlardı. :o

Yatırımcı davalık olmuş.Son kuruşuna kadar vermiş zaten geçen arttırım da. Kim alacak? :)

Beyler yeminle kabus gördüm diyebilirim. Kafayı bu işe pek takmamak lazım. 1-2 saat kestirmek için yattım. Az önce telefon çalınca uyandım inanın gördüğüm rüyaların işkencesini anlatamam. Sneijder gelecek hafta içine kadar işte Çarşamba filan yeniden süre istemiş. Çıldırıyorduk gelmiyor diye.

Bu Kap ı otomatik f5 leyecek bi yazılım var mı acaba internette??

Bi şey deneyecem..

ypxMd.gif

arkdaşlar son gelişme nedir? Toplantım vardı..

Sneijder geliyormu ne olduP

Fener kimi almış yine?

Herkes geldi diyor resmı acıklama yok :D

Lig şampiyonluğu beklentisi çoktan satın alındı. Ayrıca davalı olduğumuz durum malum. Bu transferden sonra CL'de şampiyonluk beklentisi ancak satın alırsın. Salaksan yatırımcı olarak. Tabi yükselir mutlaka o konuda katılıyorum. Keklikleri bulurlar, sonra onlar ne olduklarını anlamadan yolarlar. :) Ona da zaman kalmadı. Şimdi teknik olarak açıklayamazlar. Sabah açıklansa en azından Emre'nin de dediği gibi en azından günlükte yolarlardı. :o

Yatırımcı davalık olmuş.Son kuruşuna kadar vermiş zaten geçen arttırım da. Kim alacak? :)

Eline sağlık patron.

Onun heyecan profili boyunca birkaç kez yazdım ve bugün, Gazzetta dello Sport, Milan ve Lombardy gibi çok daha kurumsal bir kaynak doğruluyor: Yolanthe Cabau, Wesley Sneijder ve eşi, Milan ile deli gibi aşık olduğunu. O, Via della Spiga yaşıyor ve bisikletle şehir merkezinde bir yürüyüş için gidiyor, o geldi ilk günden beri Lombard sermaye tarafından fethedildi ortaya koyuyor: "Bunların hepsi çok yararlı, ben han evde sağ hissettirdiği sonra. Ben iyi meyve dükkan ve en lezzetli ekmek aramak için derhal hareket. üyeye Ama seçim yapmak çok zor oldu. her Inter taraftarların sevgi söz değil, güzel görünüyordu. "

Wesley ve Yolanthe yeni gerçeklik Milanese içine mükemmel düşmüş. Ve o belki İstanbul'a doğru, bir hareketin haber kırabilir üzüntüye gizlemek değil. "It 's hayatın içinde bazen işler nasıl gidiyor düşünmek üzücü, ama sonunda her şey iyi olacağını umuyoruz. Belki Wes Inter kalması ve eski güzel günleri olarak oynamak için dönecektir. Ne olursa olsun, biz Milan'ın kalbinde getirecek, ve sadece güzel restoranlar ve dükkanlar, ya da müze, Goni köşesi, halkın sempatisini ise kültür. evlilik dahil olmak üzere hayatındaki en güzel şeyler, olan İtalya oldu. 2010 yılında Inter yaptım tarih ve Wes vardı. Piazza Duomo O akşam unutulmaz. Wesley iş başka bizi alacak olursa, şehir ile ilişkimizi değiştirmeyecek. "Ama Milan şehir için aşk bu bildirinin Galatasaray ile yoğun müzakereler frenlemek için olacak?

FC Inter News

Bu daha cok fenerle ilgili biri degilmi? 8900 takipcisi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt