Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Açlıktan ölecem :sad007:

yahu ne zaman gördünüz futbolcu eslerini devamli medyada nereye cikacakta medya görüntüliyecek

Seref aydının sözüne bülent tulundan daha cok güveniyorum en gec salıya kadar net bişey cıkar demişti reis hayırlısı:ayatollah:

yanlız şu saatden sonra gelmezse acayip prestij kaybedeceğiz özellikle dümnya bazında bir oyuncuyu alamadık diye

Ben sizin gibi düşünmüyorum, antremana çıkar futbolcular bundan doğal bir şey olmaz. Yani gelir gelmez bilemem ama antremana çıkması gelmeyeceğini göstermez.

Ben olumlu yaklasmadim acikcasi bu 2 gundur antremana cikma isine tamam daha oncede cikiyordu sneijder antremanlara fakat 3 gundur bizimle ismi aniliyor ciddi bir sekilde ve hala kabul etmediyse dusunmediyse.....

Ynt: Transfer Nöbeti

Bende çok umutluyum ama adamın antrenmana çıkması bazı arkadaşların da dediği gibi bizi oyladığını gösteriyor.

Hayırlısı bakalım....

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cik cik ler size gelsin

48848862.gif

Baştan öyle demedi. Ayrıca bize ne milletin namusundan?

%99 'ü müslüman olan ülke diyoruz da. Pardon siz hangi ülkede yaşıyorsunuz? Hergün taciz, cinayet, soygun, magandalık haberleri yanlış ülkeye mi ait? Kusura bakma ama müslümanlık sözde olmaz!

şu yazdığın kısma bende katılıyorum.ama ve lakin bu ülkede muhafazakar kesim küçümsenmeyecek kadar çok olduğu için her zaman birşeylere alet edilecek.

vay vay vay deli paraaaaa :SS: helal olsun

sonra çeyrek finale çıkarsak şu gelsin bu gelsin..

adamlar durmuyorr ki, takır takı işlesede yinede daha güçlnediriyorlar.

hadi biz takı takı işyelen takım oldu... dahada güçlenecekmiyiz sanmamm. bir snejder ile olmauyor zaten o işerr..

fatih hoca, bence carlinhos gelmek istemediği için snejdere evet demiştir. kanat veya stoper alır kapatarız gibi..

Hemen Baransu'ya saldırmışsınız da adam kötü bir şey dememiş ki. Şikebahçe medyası bu olayı kullanarak Galatasaray'ı yıpratmaya çalışacak diyor.

mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu Aziz Yıldırım'ın haber yaptırdığı ve ses kayıtlarında kayıt altına alınan kişi bu olayı kullanmak için pusuda. Dün ağzından kaçırdı

Transferin en geç Pazartesi gününe kadar açıklanması bekleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt