Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Mehmet Topuz transferi öyle olmadı mı? Oyuncu Beşiktaş ile anlaştı Kayseri Fener'e verdi haklarını

Koskoca Inter'le Hurma'nın Kayseri'sini kıyaslamamak lazım bence. Oyuncu da Sneijder ayrıca bu kadar rahat hareket edemezler.

:ayatollah:

ben hala kimin nie sevindiğini anlamadım. adamlar resmi siteden zaten anlaştığımızı söylemedilermi ? oyuncu değil mi ikna edilmesi gereken. bizim millette bir acayip la

Konukların engelleyin Galatasaraylı arkadaşlar sizde üye olunda rahat rahat okuyun. Fenerliler ve diğer tüm kuş familyalıları uğramasın.:asd:

adam ates cikmayan yerden duman cikmaz demis daha neyi anlamiyosunuz????

serefe bilgi geldi duyum degil. resmi imza atilmis.

yani kendisi tam olarak emin olmasada sneijder ikna olmus durumda.

PSG 2 yıllığına 7.5 milyon euro teklif etmiş güya

Hangi numarayi giyecek Sneijder? 20?

Portakallı avatarlarımız nereye gitti ? :sad007:

Yalnız benim anladığım biz Moratti ile bir olup Sneijderin üzerine çökmüş gibiyiz gideceksin diyoruz resmen..Futbolcudan habersiz haklarını satmak nedir arkadaş?

sevinecek bise yok,zaten bildigimiz biseydi,mühim olan sınayderin imzayı basması

Bonservis için oyuncu iknasina gerek yok .nasıl bjk bazı oyuncuların %50 bonservisini bazı manqjwrlwre devretti bizde öyle aldık .adam istemezse oynamaz ama .inter kısaca biz senin ücretini artık kqrsilqyamiyoruz git gs ile anlas dedi .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt