Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ben şimdi fatıh hocan suratın neden asık oldugun daha net anlıyorum sanırmm

bu konudaaa milyon kere söyledim..

bizim yönetim bir işi bitirmeden öyle bir konuşuyorlarki alacak gibi.

hoca ne yapsınn.. bir futbolcu ile günlerce uğraştıktan sonra alternafitde kaçıyrıyolar kalıyoz 3.sınıf adamlara..

takımın dengesini maaşlar değil, böyle plansız geciken trasnferler bozuyor..

Hayır galiba Sneijderin menajeri eşşek kapı kapı dolaşıp takım arıyor gibi..Bu ne ya kimse istemiyor ki bu adamı biz istiyoruz..Tek mantıklı açıklama menajerinin takım araması olabilir gibi

internet bi ara yavasladi kalbim nasil hizlandi :D

24 saat bugün doluyordu arkadaş niye daha birkaç gün bekliyoruz onu anlamadım çemişgezekspor mu burası?

gelecek adam zaten kararını verir bu sürede, bizi yedekte bekletip başka takımlardan teklif arıyorsa da yolu açık olsun... bugün sonuçlanması lazım bu işin, bir kere de sözünüzde durun.

Hacı sallayın ister gelsin ister gelmesin yav önemli olan acaba takımımız nasıl hazırlanıyor hazırlık kampında sezonu çok iyi durumda kapatmamıştık bence taktiğimizde tutarsızlıklar,aksamalar vardı bunları çözmüştür hocamız inşallah geçen seneki takım gibi oynayabilirsek Sneijder gelmese dahi oynarız topumuzu.

Ben simdi PESe giriyorum.Ben oyunda oldugum zaman aciklanir )

Gelişiyle bayram havası yaşarım takla bile atarım ama şu bekletme olayından dolayı gitmem havaalanına karşılamaya umarım kimse de gitmez

şunuda unutmayın sneljderı baglamıs dıyorlar futbolcuı ıstemedıgı surece hıcbır anlasma futbolcuyu baglamaz

Nuri Sahin 15 milyon euro ya Dortmund a donmus

Hayati portakal renkde göriyorum. Normal mi ?

18570954525152549428610.jpg

tren bekler gibi cevap bekliyoruz.gidersin arkadaş görüşürsün yüzyüze.tamam sa tamam yoksa yok arkadaş.böyle bir saçmalık olmaz.ben kaçar daha da bekleyemeyeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt