Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

19:05

De aciklanicak ve Sneijderr GS'de.

Rahat olunnn

almanların sitesi transfermarkt da tothenhamın oranı düşüyor galatasarayın oranı yükseliyor, yoksa ?:o:o

SPORX ÖZEL - Türk futbol tarihinin en görkemli transferlerinden birine imza atmak üzere olan G.Saray'ın Inter Kulübü ile ön protokol imzalayarak Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'i resmen "bağladığı" ortaya çıktı...

Bizzat başkan Ünal Aysal'ın yürüttüğü tarihi transfer konusunda işini sağlama alan ve Inter kulübü ile 7.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığı el sıkışan sarı-kırmızılıların İtalyan kulübü ile "15 Ocak 2013 tarihine kadar G.Saray'ın isteği olmadan futbolcu başka bir kulübe satılamaz veya kiraya verilemez" şeklinde bir hafta süreli bir ön protokol imzaladığı öğrenildi.

Sarı-kırmızılıların ayrıca bu ön protokole cezai şart olarak 5 milyon euroluk tazminat maddesi koydurttuğu belirtilirken, futbolcunun G.Saray'dan 12 Ocak akşamına kadar süre aldığı ifade edildi.

12 milyon eurodan kapı açan Inter Kulübü Başkanı Moratti'yi 1.5 yılda ödeme koşulu ile 7.5 milyon euroya ikna eden G.Saray'ın oyuncuya da garanti para olarak yıllık 4.2 milyon euro verecek. Futbolcunun tüm maçlarda oynaması halinde yıllık alacağı para maç başılarla yaklaşık 5.3 milyon euroyu bulacak.

sonuc?

Şeref bugün açıklanmayabilir dedikten sonra milletin resmen şevki kaçtı. Bir anda dağıldı millet.

Ben Seref'in iyi niyetine birsey demiyorum ama kendisinin de soyledigi gibi onun da takip ettigi belli basli gazeteciler var onlarda kendi yorumunu yapiyor suanda..Onceden burda da soylendigi gibi kaynagi Arda'ydi simdi ise bizden bir farki yok icin rahat olsun.

Burak Bozdağ'a falan inanmayın yahu. Ne olduğu belli olmayan tribünden bir adam galiba, başka yerden gördüklerini evirip çeviriyor ve kendi bilgisi varmış gibi konuşuyor. Şeref Aydın da demişti, inanacaksanız Bülent Timurlenk ve kulübe yakın gazetecilere inanın.

isteksiz isteksiz gelen adamdan ne kadar verim alırız bu ciddi soru işareti kafamda. belki gelince kafasındaki soru işaretlerini gideririz ne diyim. artık onur meselesi de oldu bu iş. o yüzden gelmesini istiyorum, yoksa bu kadar nazalanan adamdan haz etmem açıkçası

Anlamadığım konu bir transfer söylentisi çıktığı zaman Abdürrahim Albayrak kesin konuşurdu ne oldu bu adama ortalıkta görünmüyor :D

Buyuk ihtimal Totenham'a gidecek Sneijder olan bize olacak.:sad007:

Benim yöneticim 24 saat içinde belli olur diyip yalancı çıkıyorsa ben yemişim duyumcuları....

yav arkadaslar onemli olan para , Sneijder olmazsa baskasi olur
Sneijder gibi dünya yıldızını bu paralara getiremezsin bir daha. Adamın bonservisi 8m civarında konuşuluyor. Eğer inter mali durumdan dolayı göndermek istemese 30 a bile alamazdın.

o soruyu benim sana sormam lazım. Parçalı formayla program üzerinden bir resim yapmış,yayınlamışlar. Hoşuma gitti aldım forumda paylaştım. Sen resime bakacağına kolundaki dövmenin yerine bakıyorsun birader. Kul yapısı bir şeyde hata aramak. Senin amacın ne?

birader ben parçalı yakışmamış mı dedim,benim de hoşuma gitti.Senin paylaşmana lafım mı var,fotoşopu yapana güldüm sadece,ne adar abarttın.

Sneijder gelirse 4-4-1-1'e mi dönecek Fatih Hoca? :confused:

SPORX ÖZEL - Türk futbol tarihinin en görkemli transferlerinden birine imza atmak üzere olan G.Saray'ın Inter Kulübü ile ön protokol imzalayarak Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'i resmen "bağladığı" ortaya çıktı...

Bizzat başkan Ünal Aysal'ın yürüttüğü tarihi transfer konusunda işini sağlama alan ve Inter kulübü ile 7.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığı el sıkışan sarı-kırmızılıların İtalyan kulübü ile "15 Ocak 2013 tarihine kadar G.Saray'ın isteği olmadan futbolcu başka bir kulübe satılamaz veya kiraya verilemez" şeklinde bir hafta süreli bir ön protokol imzaladığı öğrenildi.

Sarı-kırmızılıların ayrıca bu ön protokole cezai şart olarak 5 milyon euroluk tazminat maddesi koydurttuğu belirtilirken, futbolcunun G.Saray'dan 12 Ocak akşamına kadar süre aldığı ifade edildi.

12 milyon eurodan kapı açan Inter Kulübü Başkanı Moratti'yi 1.5 yılda ödeme koşulu ile 7.5 milyon euroya ikna eden G.Saray'ın oyuncuya da garanti para olarak yıllık 4.2 milyon euro verecek. Futbolcunun tüm maçlarda oynaması halinde yıllık alacağı para maç başılarla yaklaşık 5.3 milyon euroyu bulacak.

Bu haber dogru bence

Bence transferin son durumu 2-3 saat içinde açıklanır

Olmazsa da sıkıntı değil. 30m euro gibi bir parayı gözden çıkardı ya yönetim bu bile büyük birşey. onun kadar iyi olmazsa da iyi bir oyuncu alınır artık diye düşünüyorum

Hiç kimse Galatasaraydan büyük değil.. Unutmamak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt