Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Adam gönülsüz beyler kabul edin bunu, başka kulüp bulamazsa gelecek işte.

Yahu adam İtalya Ligi'nden Türkiye'ye gelecek takım,ülke,şehir,kültür değiştirecek. Ve İngiltere Ligi dururken buraya gelmek istememesi kadar doğal bir şey var mı? Herhalde başka kulüp bulmaya çalışacak bulamazsa da bize gelecek.

Ünal Aysal Shaqiri bize yakın demişti fıs çıktı ben temkinliyim son ana kadar

Kızla tartışıyoruz la bu adam yüzünden kac gündür :sad007:

ypxMd.gif

kac senedir bilgisayar kullanirim amma bu F1_F12 dugmesini kullandigimi hatirlamiyorum

Yahu adam İtalya Ligi'nden Türkiye'ye gelecek takım,ülke,şehir,kültür değiştirecek. Ve İngiltere Ligi dururken buraya gelmek istememesi kadar doğal bir şey var mı? Herhalde başka kulüp bulmaya çalışacak bulamazsa da bize gelecek.

Aklı selim bir adam çıktı sonunda . :tiphat:

nöbeti bırakmayalım arkadaşlar nöbet kutsaldır. winter is coming..

19.05 de falan açıklanacak diye kendinizi kandırmayalım arkadaslar. Amrabat transferi bile daha uzun sürmüştü ki burada söz konusu olan Sneijder. Tabiki uzun düşünecek Türkiyenin hali ortada. Olumsuz bir haberde yok. Nöbete devam...

Son seçenek olarak bizi düşünmesi abes karşılanmamalı 5 senedir ele avuca gelir bir başarımız yok.

Sneijder kalibresindeki bir oyuncu için son seçenek olmak sorun değil.

Benim takıldığım nokta KAP mevzusu en çok can sıkan mevzu.

Ünal Başkanın artık uyarılması gerek.

Bir değil iki değil üç değil.

o bu deglde brader adam asmacada bunun ısmını bız ŞINAYDIR diyemi yazıcaz

Koştura koştura gelmesini beklemek tabiki hayalperestliğin bile üzerinde bi şey ama..

Ama sı var hacılar, bizde yancı kulüp değiliz, katar falan hiç değiliz..

Onun öyle görmesi ben zerre alakadar etmez, öyle görüyorsa gelmesin zaten hayır etmez..

Sneijder gelmezse de dünyanın sonu değil, ben bu transfer için yönetimin her şeyi yaptığını düşünüyorum . Ama tabi önemli olan gelecek takviyelerin bir an önce takıma katılması.

Yarın ola hayrola pazar bende bisey beklemiyorum ama yarın gelicek :GOOL:

siz demek istediğimi anlamadınız..

herkess bişeyler yapıyor kaptan ceza yemiyor, bizim hemn kap bildirim yapıyoruzz..

kuluple anlaştığını bugun duyursaydın, oyuncu ile 2 gün sonra anlaştın veya anlaşamadın derdin.

bekledikçe heycan kalmıyorr...

He anladım pardon :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt