Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bana kalırsa kesinlikle FT 'nin kafasındaki şablon bu : baklava dizilimi !!!

------------Muslera----------

Eboue---Dany--Semih---Carlinhos

-------------Melo---------------

-----Hamit----------Selçuk------

------------Sneıjder-------------

---------Umut---Burak----------

-----------------Taffarel------------------

Capone/Ümit--Bülent---Popescu---Hakan/Ergün

---------------Suat------------------------

-------Okan------------Emre---------------

---------------Hagi-------------------------

------------Arif------Hakan-----------------

Abi bu tarz bir kadroyu bende deneyeceğini düşünüyorum ama bu sistemin tutması zor şu anda bile takım savunmamızda problem varken baklavalı dizilimde kanat savunmasını yapamayacağımızı düşünüyorum. 4 4 2 için ileri ikiliden birinin arif necati alex tarzı bir oyuncu olması gerektiğini düşünüyorum.

Fatih Hoca Sneijder'i istememek gibi bir hataya düşmez.

Oyuncularımızın hiçbiri kendini Sneijder ile kıyaslamaz.

Sneijder, Inter'den aldığı ücretten daha az bir ücreti kabul edebilir Türkiye'deki vergilerden dolayı.

Aile de ikna olmuştur,İstanbul Avrupa'nın elit şehirlerinden biri.

Geriye kalan tek sorun menajer gibi gözüküyor.

Oda tek sorun Sneijderin son kararı diyor

Bu futbolcularla imkansız böyle bir diziliş... İlerde sürekli pres yapacak top tutup saklayacak. Geriden topu ortaya rahat getirecek, kanatları iyi kullanacak... Ohooo ölme eşşeğim ölme :D O takım maç bitene kadar durmadan press yapıyordu. Aldıkları her topu dikine olarak blok halinde götürüyordu. Aynı şekilde geri dönüyordu. Mümkün değil bu diziliş :D

hücüm presi umutun veya elmanderın layıkıyla yapacağını düşünüyorum bu kadroda bekler de iyi olursa bence gayet mantıklı olur renktaşım...

cok merak ediyorum fatih hocanin kimi istedigini. sampiyonlag liginde oynayamayan kaka'yi mi? yoksa esesli alper'i mi?

ahmet ilhan'i mi yoksa yine anderlechtli gillet'i mi? :o

hocam lutfen, biz cok istiyoruz, bikerede bizim istedigimiz olsun. hem sneijder bu, her turlu paranin hakkini verir.

ben menajerinin su 3-4 günlük süreçte deli gibi klup aradıgı ama bulamadıgını düsünüyorum..

Cevap: AW: Transfer Nöbeti

Tamam da inter den aldigi paranin bir kismi vergiye gidiyor. Türkiye de alacagi para net oldugu icin inter den aldigi maasdan düsük olmasi cok olagandisi bir olay de il ellam

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk 2

Vergi olayı mart ayında yasalaşacakmış. Yani %15 olayı artık bitti. Yanılmıyorsam %40 oluyor.

Edit: %35miş.

Evet cift forvetli sistemde oynayacagimiz sistem budur. tek forvette de 4-2-3-1 oynariz.

Bu adam İnter'den 6 alıyor eline geçen 4,5 biz bunun altında kabul etmesi imkansız

albayrağın açıklamalarında bir noktaya takıldım. yanlış anlamadıysan yazılanlara göre albayrak interdeki ücretinin çok çok altı bir ücrete anlaşmak üzereyiz diyor. peki bu adam interden ne için ayrılıyor (eşi milanoyu çok sevdiği halde) ücretine indirim yapmak istemediği için. peki ozaman bize nedn gelsin adam ücretinde indirim yapar devam eder interde bu noktaya takıldım umarım olumsuz bir durumda yaratılacak bahanelerin çıkış noktası olmaz.

korkarım ki alsak bile mundar edeceğiz adamı yanlış sistemle oynatıp

fatih terimin snijderi istemedigini hiç sanmıyorum. o kakaya odaklanmıştı bence.

Beyler Fatih Hoca 'nın istemiyor gibi bir durumu olamaz şöyle yorumlar yapmayın iş buraya kadar gelmişken böyle birşey olamaz.

imza parası almıştır arkadaşlar. interden aldıgından daha az almasının nedeni anca bu olabilir.

aynen. imza parasi soz konusu buyuk ihtimalle. bonserviside dusukmus zaten. 4 mio imza parasi, 4.2 yillik ve mac basi 20 bin, cok guzel ve ozel bi teklif bu. vergide yok zaten. bu paralari baska yerde alamaz. net.

3-5-2 bir kez tuttu diye herzaman tutacak hali yok, böyle bir sistem dünya genelinde artik yok bizim sistemimiz belli 4-2-3-1. öyle umut-hamit-dany ile fazla ilerleme sansimiz yok yanliz bunu belirtmek isterim, bizde ancak iyi bir alternatif olmali bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt