Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

albayrağın açıklamalarında bir noktaya takıldım. yanlış anlamadıysan yazılanlara göre albayrak interdeki ücretinin çok çok altı bir ücrete anlaşmak üzereyiz diyor. peki bu adam interden ne için ayrılıyor (eşi milanoyu çok sevdiği halde) ücretine indirim yapmak istemediği için. peki ozaman bize nedn gelsin adam ücretinde indirim yapar devam eder interde bu noktaya takıldım umarım olumsuz bir durumda yaratılacak bahanelerin çıkış noktası olmaz.

Aynen renktaş bu işte bişey var böyle olmaz

Cevap: AW: Transfer Nöbeti

Vergi olayı mart ayında yasalaşacakmış. Yani %15 olayı artık bitti. Yanılmıyorsam %40 oluyor.

bu ülkede %40 vergi alırsa devlet oyunculardan yada takmlardan iki yıl sonra m.sarplar-barış özbeklerle dolar büyük takımlar. daha sonrada bjk gibi iflas bayrağını çekerler.

Inter'de aldığından daha az teklif edilebilir ve bunu da kabul edebilir. Çünkü her ülkenin ekonomik koşulları farklı. Burda 1 euro ile 4 ekmek alırsın ama İtalya'da 2 tane alırsın gibi....

Renkdaş adam memur olarak gelmiyor.Ülkenin ekonemik sartlarından onane yatırım mı yapacak tokiye mi girecek adam.Adamın villasıda hazır isterse arabasıda.yediğini içtiğini zaten sponsorlar halleder.

imza parası almıştır arkadaşlar. interden aldıgından daha az almasının nedeni anca bu olabilir.

Eğer imza parasını sponsor değilde biz veriyorsak umarım madde olarak eğer ilk 2 sezon ayrılırsa imza parasınını bir şekilde geri alabileceğimiz bir yol sözleşmeye eklenmiştir. Yani adama imza parası olarak 6 verip üstüne yarım sezon için 2.5 verip sezon sonu adam giderse geldiği fiyata çok zarar ederiz.

Sanki Sneijder'i aldık da dizilişi, taktiği kaldı.

3-5-2 bir kez tuttu diye herzaman tutacak hali yok, böyle bir sistem dünya genelinde artik yok bizim sistemimiz belli 4-2-3-1. öyle umut-hamit-dany ile fazla ilerleme sansimiz yok yanliz bunu belirtmek isterim, bizde ancak iyi bir alternatif olmali bunlar.

rekntaşım 3-5-2 nere 4-1-2-1-2 nere ??

ben menajerinin su 3-4 günlük süreçte deli gibi klup aradıgı ama bulamadıgını düsünüyorum..

Aynen öyle, 3 gün bekleme süresi menejerin başka bir takım bulabilirmiyim çakallığıydı, tabi bu sürede Sneijder de ailesiyle konuşmuştur.

Sanırım istedikleri sonucu alamadılar ve ortadaki en ciddi alıcı biziz.

Şu saatten sonra bu işin olmamasının tek nedeni Sneijder ben Türkiye'ye gelmiyorum demesi olur.

3-5-2 bir kez tuttu diye herzaman tutacak hali yok, böyle bir sistem dünya genelinde artik yok bizim sistemimiz belli 4-2-3-1. öyle umut-hamit-dany ile fazla ilerleme sansimiz yok yanliz bunu belirtmek isterim, bizde ancak iyi bir alternatif olmali bunlar.

3-5-2 nereden cikti? Arkadasin yazdigi sistem 4-4-2 diamond dur.

Ya hoca ne yapıcak sneijderi.O 4-4-2 den vazgeçermi.

Onun oynaması zorunlu olan engini var yıldızımız her pozısyonda yerde olan emre sı var.

Şimdi sneijder gelırse onlar nasıl yer bulacak.Hoca da haklı.

Beklemekten olduk heder,

Gel birlikte alalım kupaları teker teker,

Sözleşmeyi kabul et o para sana ömür boyu yeter,

Bırak Şu İnadı Gel Artık Sneijder !

Transfer Nöbeti

600 tane adam sabahtan beri nöbet tutuyorsunuz bi Sneijder i getiremediniz, dağılın olum

cok merak ediyorum fatih hocanin kimi istedigini. sampiyonlag liginde oynayamayan kaka'yi mi? yoksa esesli alper'i mi?

ahmet ilhan'i mi yoksa yine anderlechtli gillet'i mi? :o

hocam lutfen, biz cok istiyoruz, bikerede bizim istedigimiz olsun. hem sneijder bu, her turlu paranin hakkini verir.

fatih hoca için varsa yoksa yazılanlara göre carlinhos adamın kafasına silah dayayıp getiremessin ya adam ülkeden ayrılmak istemiyor. bazen hocamızın egolerı gerçekten sorun yaratıyor.

Böyle bişey olursa transfer yatar... Çünkü İnter'de aldığının çok altında teklif edilmiş. Menejerleri de sürekli çalışıyormuş. Ne bileyim ya kafam karıştı iyice :SS:

Ifade etmek istedigim konu transferin olmasi olmamasi adina bir etkeni olacagini zan etmiyorum, daha cok Baskan ve Hoca arasindaki prensip anlayisi bunun da her büyük isyerinde olacagina eminim. hic takma kafaya bence ikiside Ego diye Galatasaray'a asla zarar vermezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt