Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: AW: Transfer Nöbeti

bu ülkede %40 vergi alırsa devlet oyunculardan yada takmlardan iki yıl sonra m.sarplar-barış özbeklerle dolar büyük takımlar. daha sonrada bjk gibi iflas bayrağını çekerler.

%35 oluyormuş düzeltme yapayım.

Bence olmaz. Avrupanın çürük çarıkları geliyordu sürekli. En azından genç futbolcu transfer etme yoluna giderler. Altyapıya daha fazla önem verirler. Üstelik milli servet bu paralar. Yurtdışına gereksiz şekilde gidiyor.

Cevap: Transfer Nöbeti

Eğer imza parasını sponsor değilde biz veriyorsak umarım madde olarak eğer ilk 2 sezon ayrılırsa imza parasınını bir şekilde geri alabileceğimiz bir yol sözleşmeye eklenmiştir. Yani adama imza parası olarak 6 verip üstüne yarım sezon için 2.5 verip sezon sonu adam giderse geldiği fiyata çok zarar ederiz.

bilmiyorum kimin verdigini ama biz snijderi interden daha ucuza aldık sanırım. o paraları snijder alabilir.

Aha telefona mesaj geldi... Dominosdan 3 al 1 öde diye.... Sneijder 3.1 mil € yıllıkla hayırlı olsun diyebilir miyiz? :D

Oğlum niye sövmeye başladınız bir sakin olun.

Sıla - Yoruldum :o

Kaç gündür almış kadar olduk. Tartışmadığımız hiç birşey kalmadı.

vay arkadaş bi

allahın kulu cevap versin ya bu akşammı gelecek haber

Sneijder bizim icin oyle bir adam ki, onu yaz tahtaya, etrafina takim kur.

beyler albayrakin aciklamalarini izleyebilecegim bir link verseniz ben kacirdim orasini:ayatollah:

işte benim deminden beri bahsettiğim konu da o zaten..Hocanın Carlinhos ısrarı "bana göre" orta saha diamond modeli olacağı için beklerin hücümcu olma zorunluluğu..

gerçekten stresten midem bulanıyo...nedir bu arkadaş ya

Transfer Nöbeti

Bana hoca bu adamı istemiyor gibi geliyor, helede Bülent Tulun bir transferle ilgili fikir beyan etmişse kesin istemiyordur.

Umarım olur ve bizim için hayırlısı da bu olur.

İstiyorum istiyorum bu iş bittikten sonraaa şu Smileyyiiii gönderip coşmak istiyorum :f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50:

Coşkulu coşkuluuu marşları dinlemek istiyorum

Keyifli keyifli maçları izlemek istiyorum

Çok mu şey istiyorum

Sadece seni istiyorummmmmmmmmmmmm

sneijder-%C4%B1nter-milan1.jpg

ÖMRÜMÜZDEN ÖMÜR GİTTİ GEL ARTIKKKKKK ASLANIMMMMMMMMMMMMMMMM...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt