Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler Fatih Hoca 'nın istemiyor gibi bir durumu olamaz şöyle yorumlar yapmayın iş buraya kadar gelmişken böyle birşey olamaz.

Hocam o kadar yazdım ama millet kafayı takmış işte. Albayrak ve Lerby'nin açıklamalarına göre Sneijder kararını daha vermemiş ama millet öyle bir hava estirdi ki sanki transferin şu ana dek açıklanmamasını tek sebebi Fatih Hoca. Az kaldı "Fatih gitsin, Sneijder gelsin" diye tempo tutmalarına. :o

hoca olsun yönetim olsun transferde takım içi dengeleri düşünüyor. nedense ayağına top değmeyen ve para alan baros dengeleri bozmuyor???

Bu iş olmaz ark İnter'den aldığı paranın altında gelmez bu adam takım dengesini bozmamak lazım diyor bu işin bahanesi

ulan hani medical park hemşiresinden randevu almışlardı reis için :b5:

Beyler Sneijder İstanbul'da :

wesley-sneijder_447965.jpg

albayrak sneijder gibi bir çok oyuncumu var dedi takımda.Allah aşkına bıraksın bu amatörce demeçleri.

Sneijder takım ıcı dengelerı bozarmı bozmaz mı bilmiyorum ama

Rakip takımın dengesını baya bır bozacaga benzıyor.Antu dan alıntı

radyospor´da inter sportif direktoru sneijder´in ikna edilmesinde sorun var dedi. ya transfer falan istemiyorum su adam gs´ye gitmesin gercekten psikolojik olarak tum mac seyretme hevesimi kaybederim bu sezon biter.

ya saçma sapan muhasebecilik yapanlara takılmayın hiç sinirinizi bozmayın...

size bir örnek ==>> 2-1 in rövanşında schalkenin sahasında 1-0 gerideyiz dk. 89 35 metre frikik Sneijder vuruyor ve gooolll...Tur parası = Sneijder'in yıllığı...

Yani verilen para tartışılmamalı GETİRİSİ tartışılmalı...

inşallah olur bizdede vergiler %40 veya 35 fakirden alıp zenginden almamak çok saçma

İstiyorum istiyorum bu iş bittikten sonraaa şu Smileyyiiii gönderip coşmak istiyorum :f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50:

Coşkulu coşkuluuu marşları dinlemek istiyorum

Keyifli keyifli maçları izlemek istiyorum

Çok mu şey istiyorum

Sadece seni istiyorummmmmmmmmmmmm

sneijder-%C4%B1nter-milan1.jpg

ÖMRÜMÜZDEN ÖMÜR GİTTİ GEL ARTIKKKKKK ASLANIMMMMMMMMMMMMMMMM...

Kıyamam ben sana :)

şampiyonlar liginde takımda denge olmaz oluyorsada amatör kuluptur .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt