Ozan Aparı
Büyük Kaptan
- 21 Şubat 2010
- 20.758
- 3.015
- 2.313
Cevap: Transfer Nöbeti
İşimiz gücümüz var hadi arkadaş yaa
İşimiz gücümüz var hadi arkadaş yaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzgilince yoksunları sizihsy ksk @Hsy_ksk @sneijder101010 sneijder Galatasaray'a going. FENERBAHÇE to come. İn FB. OUT GS :sad007::sad007::sad007:
Sneijder gelirse kim kime çakmak sokacaktı la
Ya renktaş kendimce totem falan deniyorum, her zaman bu tür konularda olumsuz konuşarak totem yaparım. Vurmayın hemen.
Sneijder gelirse kim kime çakmak sokacaktı la
İtalya'da vergi yüzünden bizde teklif edilenden az alıyor.
Şu an 6 net alıyor. İnter 4'e düşürmek istiyor. Biz ikisinin arasında bir bedel belirlemişizdir..
İnter 6'dan 3'e inmesini istemiştir belki bizde 5 veririz.
nakit 6m€ imza parası alacagı için olabiliy mi
Tribun Dergi @tribundergii
Galatasaray'ın yeni transferi Wesley Sneijder'in 2 saat sonra Ataturk havalimaninda olmasi bekleniyor.
küfür edek mi
Albayrak'ın açıklamasına göre futbolcu bugün cevap verecekmiş cuma bitmedi bazı arkadaşlar neyin derdinde bilmiyorum
Galatasaray'ın yeni transferi Wesley Sneijder'in 2 saat sonra Ataturk havalimaninda olmasi bekleniyor.
küfür edek mi
Albayrak'ın açıklamasına göre futbolcu bugün cevap verecekmiş cuma bitmedi bazı arkadaşlar neyin derdinde bilmiyorum
küfür edek mi
ulan ne hayvan insanımız var bizim harbiden çok cahil bir toplumuz genel olarak. adamlar sneıjderin eşinin twitterinde ağza alınmayacak şeyler söylemişler ayıp ya[/QUOT
´sen bi esinini filmini seyret öyle konus kardes, islami kötüleyen dinimizle dalga gecilen bi filme bak istersen
kardeş kadın oyuncu ne rol verilirse onu oynar eğer o filmle ilgili bir suçlu varsa kadın değil o filmin senaristi yada yapımcısıdır. ayrıca bu kadar islami değerlerimizi düşünüyorsak ilk önce kendi ülkemizdeki insanlarada bakmamız gerekiyor. şu an sözde ünlü olan camiada nasıl pislikler iğrençlikler var. elin gavuru için biraz abartılı bir yaklaşım. ozaman bizim sibel kekilliyi meydanda taşlamamız gerekiyor.
tribün dergi gelmezse bacını