Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

4 yıllık anlaşma nasıl olacak ya 3.5 yada 4.5 olur :)

Artık açıklansın olumlu ya da olumsuz,bu nasıl bir strestir anlamadım..Çoktan beri bu kadar stres yapmıyordum..

Eşimle 2 gündür kavgalıyız sırf bu yüzden:o

Yahu bir tweet'i buraya koymadan bi durup düşünün sakince 30sn ve bakının fake olabilir mi diye, %99 fake çıkıyor gördüğünüz üzre :)

Fake yada gerçek şu twitleri paylaşmayın artık, şu saatten sonra birşey açıklanırsa bu zaten hem resmi sitemizden hemde kap da açıklanır.

Küfür edecem yemın ederım

yeni şafak haberi kaldırdı

Organize olarak angut şikeciler yapıyor bunu ve üye bazıları.

İ.Seten fake yada gerçek ne farkeder ikiside aynı, o yüzden paylaşıp durmayın.

Bunun gibilerin iletileri kirlilikten başka birşey değil.

İtalya ligi ile Türkiye ligi arasında dünyalar kadar fark var keza takımlarlada. Zaten 5 para etmez bi ligdi bu olaylada dahada beter oldu. Belki Sneijder paraya bakar ama çoğu oyuncu için bu geçerli değil örnek Shaqiri ;)

Renktaşım dürüst olmak lazım bütün oyuncular öncelikle paraya bakar, aşık olduğu klüp olan aşırı duygusal oyuncular hariç... Ha diceksiniz neden bir takım 2katı para teklif ederken daha düşüğüne gidiyolar o zaman?

Adam sadece o sözleşmede kazanacağı parayı değil, kariyerini göz önünde tutup ileriki sözleşmelerde de kazanacağı parayı düşünüyor.

Özellikle genç futbolcular, daha yolun başında oldukları için, kendini geliştirmesine yardımcı olacak takım ve hocaları tercih ediyolar ve kendi özelliklerine uygun ligleri...

Ve malesef hem oyuncu geliştirmek olarak sıfır olan bir ligiz! Almanyada yaşayan az sayıdaki Türk gurbetçilerimizden yetişen futbolcular 75-80milyon Türkiye'de yetişmiyor en basit örneği...

Hem de oyun sistemimiz sert oyun yapısına dayalı, genç futbolcular sertliklerde sindirirler... Hem de Türkiye Ligi gözlerden uzak kalıyor... Bu yüzdendir ki malesef genç oyuncular bize gelmiyor.

Yaşlı yıldızlara gelince, Rusya, Katar, Çin, yada ABD'deki bazı takımlar bizden daha fazla para veriyolar. Çok nadirleri geliyor...Bize gele gele orta sınıf oyuncular geliyor onlar da yaşları geçtikten sonra...

İnş Sneijder gelince en azından bir kilidi kırıcaz. Eğer o da olursa bizim şansımızdan olucak inş. Çünkü İnter ve teknik heyetiyle bizim bilmediğimiz bir sorun yaşadığı açık, böyle bir oyuncunun İnter'de oynamama gibi şansı yok.

Diğer bir şansımız, İnter maaşı yüksek oyuncularla ya yeni sözleşme imzalıyor, yada gönderiyor. Sneijder ile olan muhtemelen bu sorun oldu. Sneijder ile devam etmek istediler ama ücretinde indirim rica ettiler. Sneijder kabul etmedi. Bu kez gurur meselesine dönüştürdüler Q7-Beşiktaş'da olduğu gibi.

Diğer büyük takımlarda o bölgede büyük ihtiyaçların hissedilmemesi de bizim en büyük şansımız. Rakip çıkmadı çıkan takımlarda bizim verdiğimizi veremiyolar.

Tek korkum var, Sneijder olurda sezon sonunu beklerse muhtemelen şampiyonluğu kaybetmiş, hedeflerine ulaşamamış takımlarda revizyonlar yada takviyeler olucak. Muhtemelen de o bölgede en iyi olan Sneijder'in talibi çok olucak. Sneijder sezon sonunu beklemeyi tercih edebilir bu yüzden. Ama bizim için iyi olan haberse İnter'de oynayamıcak 6 aydır oynamıyor zaten 6 ay daha oynamazsa 1sene futbol oynamamak büyük risk, ben bu riski Sneijderin alacağını düşünmüyorum.

Şahsi fikrim isteksiz de olsa(kendine göre haklı kızmayın) Sneijder Galatasarayımıza gelicektir...

Not: Uzun olmuş okumadım vs gibi yorumlar yapmazsanız sevinirim. Okumak zorunda değilsiniz sadece kendi analizimi paylaştım...

biri italyanca konusmaya calisio yeni safakda sazana geliyoo benim gibi:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt