Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaş ben kendimi 24:00 a kadar hayattan soyutluyorum.Gireyim az oyun oynayayım.Geldiğimde güzel haberler olur umarım. :ayatollah:

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimsetenn

ANLAŞMA : Az önce Ünal Aysal'la görüştüm. Sneijder yıllık 3.5 milyon artı maç başı 25 bin Euroya 4 yıllık sözleşmeye imza atmış. Büyük para!

buyuk para?? q7 3.8 gutı 4 amıyormuydu lıncoln 3.5 almıyormuydu rıera 3 almıyormu 3.5 un neresı cok allah askına lafa bak sankı ibrahim dağasaşı alıyoruz

Bence bu saatten sonra Sneijder ile alakalı tweetler paylaşılmasın.

Zaten bizler, yerli ve yabancı medya, kuşlar vs. herkes tetikte. Herhangi bir reel-resmi gelişme olsa anında her tarafta duyulur..En baba duyumcu dediğimiz elemanlar, yöneticler bile net konuşamıyorken onun bunun tweetini paylaşmanın mantığı yok..

dayanamadım artık patlattım 1000. mesajı aha buda 1001 nasıl olsa artık bitti bu iş:yenieek:

buyuk para?? q7 3.8 gutı 4 amıyormuydu lıncoln 3.5 almıyormuydu rıera 3 almıyormu 3.5 un neresı cok allah askına lafa bak sankı ibrahim dağasaşı alıyoruz

Hocam sahte o hesap o yüzden 2 dakika forum yoruma kapandı vs. o hesap sahte kısaca gerçi gerçek olanı da güvenilmez :D

Liverpool bir futbolcu alacaksa da zaten Nuri gitti diye almaz..Çünkü zaten Nuri çoğu maç yoktu..Nuri onlar için bir kayıp değil..Nuri'de sanırım büyük bir balon ne bileyim bir futbolcu bir tek Dortmunda mı oynayabiliyor iyi futbol ilginç..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt