Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Abdürrahim Albayrak açıklamalarından sonra bu adamın geleceğini zannetmiyorum

PSG'nin eski teklifi olabilir ama Chealse gerçekten teklif etmişse...

lig tv'de haberleri ben de dinledim PSG'nin teklifini söyledi gerçekten ama 2 yıl için 7.5m € diye duydum ben.

Ynt: Transfer Nöbeti

Cilki cikti ya her adami boyle beklemek zorunda miyiz?

albyaragın ropörtajında tanımı tarıfsız bır sıkıntı sezmedınızmı beyler bence fatıh hoca skınıtılı bırazz bu konuda bırılerınee bence hayrlı degılse olmasın yoksa bu sezon takım fena kaynıycakk sankı öle bir hıs var ıçmde

Renktaş orası öyle keşke o bölgede Yekta kendini iyice gösterse ama o bölge Yekta'nın bölgesi değil , Melo gibi İnler gibi Alper gibi defansif orta sahaların yani biraz daha defansif ve kesici özellikleri ile ön plana çıkan ara ara ofansif olarak takımlara büyük katkılarda bulunan isimlerin bölgesi :)

Gökhan İnler harika olur oraya :)

benim gökhandan yana kaygım var nedense. Bence Yekta'ya melo yerine şans verilirse rahatlıkla üstesinden gelir (tıpkı Rierra uygulaması gibi).

Ama Sneijder istemezse Inter'le olan anlasmamiz iptal olmaz mi? PSG ve Chelsea Sneijder'i isterse unutalim biz onu maalesef.

Biz olmadı dedikten sonra çıkan diğer takım haberleri ok ama şuan biz varız..Moratti Galatasaray dedi o kadar..Biz futbolcuyu alamazsak Morattti ozaman başkasına bakar..Ki Psg falan almaz..Chelsea niye alsın Sneijderi hemde o kadar adam var onlarda

Dun aksam twitter da GS kongre uyesi bi herif vardı hani bugun 13.40 ta gelecek diyen bi daha sesi cıkmıs mı yoksa kapamıs mı twitter adresini bakan var mı ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt