Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

PSG değil ama Chealse çok zorlar bizi...

ciddi mi ya ulan parise bak bi gidin arkadaş ya kadrolarına bak bi gidin lan bi gidin :mad:

lig tv'nin haberi doğru olmayabilir ama Ancelotti ara transferde oyuncu almayacağız diye açıklama yapmıştı

Ben kokoreç yemeye gidiyom, olaki sneijder falan gelirse, siz yazmaya devam edin ben bi ara okurum.

sjneijder olmuyorsa nene ömer toprak carlinhosu alalım

renktaşlar şu ali sami Yen'e veda şiirinde tüyleri diken diken olup gözleri dolan bir tek ben değilim herhalde değil mi

Keşke Şeref abi gelse de foruma hareketlilik gelse...Herkeste umutsuzluk söz konusu:SS:

Son bir bilgii...

Fırat Günayer Fırat Günayer ‏@firatgunayer

Sneijder`le ilgili bildiklerimi yazayim..Oyuncu karar asamasinda.Premiere League ya da Turkiye..Gs`nin teklifinin yanina yaklasan teklif yok

albyaragın ropörtajında tanımı tarıfsız bır sıkıntı sezmedınızmı beyler bence fatıh hoca skınıtılı bırazz bu konuda bırılerınee bence hayrlı degılse olmasın yoksa bu sezon takım fena kaynıycakk sankı öle bir hıs var ıçmde

yok benim anlamadğım fatih hoca neyin sıkıntısında arkadaş suyunu çıkarmasın bnce hocada sneijderi istememek ne demek ya

Fatih terim şu yönden sıkıntılı olabilir.

4-4-2 oynatamaz artık takımı.

Lucas Mourayı aldılar arkadaş adamlar ne işi var Sneijderle ki Pastore falan var ..

benim gökhandan yana kaygım var nedense. Bence Yekta'ya melo yerine şans verilirse rahatlıkla üstesinden gelir (tıpkı Rierra uygulaması gibi).

Hocam sonuçta futbolcuların belli mevkisine göre yeteneği kusura bakmayın evet Yekta dinamik bir oyuncu ama asla defansif özellikleri iyi olan bir oyuncu değil.

Son bir bilgii...

Fırat Günayer Fırat Günayer ‏@firatgunayer

Sneijder`le ilgili bildiklerimi yazayim..Oyuncu karar asamasinda.Premiere League ya da Turkiye..Gs`nin teklifinin yanina yaklasan teklif yok

EPL'den hangi takımdan teklif varmış ki QPR dışında?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt