Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Menajer haberlerine benziyor bunlar. biraz daha kopara bilirmiyim acaba gibi menajer .basin ortakligi vardir her zaman. hele hele böyle büyük oyuncu varsa isin icinde bu tür haberler cikartirlir menajerlerden. Su an bizden haric bir baska kulüp ile görüstügünü hic zanetmiyorum hele hele orda söylenen paris bir ekre daha dün demec verdi sneijder istemiyoruz diye.

şimdi bişey dicem myc yicem bırı bizimle harbi saalm d...... geçıo yaww uyann ey cemaattt

Ftw ‏@FtwGS

Bakkal kapanmadan cips stoklayin nobet reloded :) şu heriffin yazdıgı twite bakarmısnız yaw az önce gelıo 11 hazrolun :mad:

Yarın açıklanmazsa bu iş yatar.Abdürrahim Albayrak çok tuhaf konuştu arkasında ne varsa çıkar yakında.Ama ben umutluyum.:ayatollah:

Millet kafa dinleyin burada stress yapmayin. Herseyin hayirlisi

PSG falan hikaye yahu. Zaten daha önce çok kez Sneijder'le ilgilenmediklerini açıklamışlardı. O mevkilerinde de Pastore ve tamı tamına 40 milyon Euro para saydıkları Lucas Moura var zaten, ne yapsınlar Sneijder'i? Bizden başka talibi yok adamın.

Yeter lan. Ceyhun'u göre göre zaten mideden sorunum var çekilmez oldu artık.

Son bir bilgii...

Fırat Günayer Fırat Günayer ‏@firatgunayer

Sneijder`le ilgili bildiklerimi yazayim..Oyuncu karar asamasinda.Premiere League ya da Turkiye..Gs`nin teklifinin yanina yaklasan teklif yok

Ne kararmış be arkadaş diyeceğim ama bu i....ler ligin içine kalitesine el birliğiyle sıçtıkları için adamda düşünmekte haklı.Tarla gibi sahalar,şikeciler,menemenciler,sınırsız faul yapma hakları,anadolu takımlarının kasapları zor karar hakikaten.

PSG falan hikaye yahu. Zaten daha önce çok kez Sneijder'le ilgilenmediklerini açıklamışlardı. O mevkilerinde de Pastore ve tamı tamına 40 milyon Euro para saydıkları Lucas Moura var zaten, ne yapsınlar Sneijder'i? Bizden başka talibi yok adamın.

kesinlikle...

Ftw ‏@FtwGS

Bakkal kapanmadan cips stoklayin nobet reloded :)

gecemi açıklanacak ne olacak arkadaş neyi düşünüyor lan bu adam lan bnce düşündüğü müşündüğü yok şu an eşinin yanında bnce
:asd:

lig tv'de haberleri ben de dinledim PSG'nin teklifini söyledi gerçekten ama 2 yıl için 7.5m € diye duydum ben.

Yav Lucas ve Pastore var nereye transfer yapiyorlar. Verratti ve Bodmer bile oynar orada..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt