Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

senin avatarında niye fanatik FB'li ve GS'ye küfür ettiği söylenen bir insan var diye sorsam çok mu gereksiz bir iş yapmış olurum?

Kardesim diyorum yasını bilmiyorum..Nejat İsler'in oyunculugunu begeniyorum Fb'li oldugunuda biliyorum... forza Ercüment Çözer... :)

Sneijder gelirse varya içerim bu gece keyifden

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Hollandalilarin ve diger Avrupalilarin gözünde Katar'dan bir farkimiz yok.

ya bıraksın liverpoolda psgde chelseda katar klüpleri o zaman. ordakilerle burda verilenler kıyaslanmaz. illaki belli kalitede olan adamları biraz daha fazla miktar vererek lig olarak alt kalitede olan bir yere getriceksn getirrsn.

Ynt: Transfer Nöbeti

bunu bilmek için süper zekaya ya da kahin olmya gerek yok. klüp ve teknik ekibin dünden bugune olan konuşmalarını vslerini bilmek yeter. mantıkta tabi

Mantikla pratik ayni islemiyor iste.super zeka olmaya gerek yok diyosun ama aciklanmamis transferin maliyetini biliyosun masallah.

PSG'nin şeysi Leonardo Sneijder ile ilgilenmiyoruz diye bir açıklama yapmıştı yanılmıyorsam. Geçen haftamıydı neydi.

bu adam bu kadar beklıyorsa türkıyeye sıcak bakmıyor gelecek teklıflere bakıyo bizi kenarda tutuyo biri iyi bi teklıfde bizden düşük bile olsa gidecek türkıyeye gelmek ıstemıyo bu anlaşılan

Kimleri haftalarca bekledik Sneijder'in 3 günde gelmesi anormal olmaz mıydı? Sneijder yahu bu ne bekliyorsunuz anlamıyorum ki.

Albayrakta bişeyler var abi hiç bir zaman teknik konulara girdiğini görmedim ben..Hocam halleder falan derdi şimdi ise " şimdi bilmiyorum tabi çift forvete nasıl olur eğer gelirse,forvetlerden biri eksilir " gibi abuk subuk yorum yaptı resmen..Kıllanıyorum çok bu açıklamadan

Milan? Fenerin parasını helal ediyormusun?

"Zor bir soru...."

Gelecekse gelsin gelmeyecekse gelmesin yeter artık beklemekten sıkıldım. (GELSİN) :trollface:

1 haftadır olumsuz mesaj atıyorsun.Düşüncelerini kendine saklasan 1-2 gün herkes stres oluyor böyle mesajlardan sonra. :b5:

bu bir haftaya kadar en olumlu msjları atan inan bendim. ama hep çakıldık bu transferlerde baş aşağı. bence herkes temkinli olmalı, mantıklı olmalı. asl gelmez demiyorum. ama ben geleceğine inanmıyorum. umut etsemde bu şekilde gaza gelmiycem artıkk imza atmadan. hee imza atsın halay çekeriz o ayrı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt