Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Albayrakta bişeyler var abi hiç bir zaman teknik konulara girdiğini görmedim ben..Hocam halleder falan derdi şimdi ise " şimdi bilmiyorum tabi çift forvete nasıl olur eğer gelirse,forvetlerden biri eksilir " gibi abuk subuk yorum yaptı resmen..Kıllanıyorum çok bu açıklamadan

sanki en başından beri karşı idi bu transfere ama transfer olumlu sonuçlandığı için çok üzgün gibi geldi bana...

Albayrakta bişeyler var abi hiç bir zaman teknik konulara girdiğini görmedim ben..Hocam halleder falan derdi şimdi ise " şimdi bilmiyorum tabi çift forvete nasıl olur eğer gelirse,forvetlerden biri eksilir " gibi abuk subuk yorum yaptı resmen..Kıllanıyorum çok bu açıklamadan

Aynen bende hocanın da basın üzerinden ayar vermeye çalışması da vardı tabii bir de var birşeyler umarım hayırlısı olur ya.

Sana gıcık oldum kusura bakma,kötülük tellalımısın nesin bi olumlu bişey çıksın azından yahuu,totemsede totem de bilek:mad: :(

bu zamana kadar en olumluları yazandım. bi haftadır böyle deniyorum. bıktım drogbada kaka da onda bunda şunda yere çakılmakdan çünkü çok umutlanmıştım.. özellikle drogba ve podolsjki.. bu sefer de böle yapıyorum ama gelsin silip süpücem formaları buna emin ol;)

Abdurrahim Albayrak'ın konuşması beni çok rahatsız etti. Bİlmiyorum 4-4-2den nasıl olur filan demeler. Sneijder lan bu.Bizde Sneijder çokmuş.

sneijder2.gif

Yeni bir gif daha çıkmış :D

Son bir bilgi daha.. :)

Fırat Günayer Fırat Günayer ‏@firatgunayer

Sneijder`in Gs`ye evet deme ihtimali yuksek.Eger Ingiltere`ye giderse tek sebep imaj.Cunku ligimiz disarida Avrupa`nin Katar`i gibi goruluyr

Albayrak I love you hocam demedi, zoraki gülüyordu.Çözemedim

Aynen bende hocanın da basın üzerinden ayar vermeye çalışması da vardı tabii bir de var birşeyler umarım hayırlısı olur ya.

Ben acaba Sneijderin bize karşı olan bekletmeli ve ikinci plana atan tavrını mı sevmediler ? Hani bizi sürekli bekleten bir adamın peşinde koşuyorsunuz gibi bir tavır mı aldılar başkana falan acaba

o değilde hiç günahı olmayan Ceyhun Gülselam'dan nefret etmeye başladım :D

Alalım şu Sneijder'i ve vuralım kırbacı. Açık şekilde istemiyor bizi -haklı olarak-. Ama ben bekledikçe kinlendim, Sivas deplasmanına gidelim kışın ortasında ve Sneijder görsün dünya kaç bucak. Yeter ulan yeter. Geleceksen gel gelemeyeceksen de açıkla gelmiyorum de. Kimsin lan sen, adam mısın? Kaç para lan fiyatın. Bıktırdın beni, final sınavında soruyu okurken niye aklıma geliyorsun he? Niye hala gömleğimi çıkartmadan oturuyorum mal gibi, saat on buçuk. Hiç mi vicdanın yok zalim herif. Kin doldum sana Sneijder, gelince derhal gol atmalısın ki affedeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt