Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ingiltere Ingiltere de, su ana kadar Ingiltere'den hicbir takim Inter'e resmi teklif yapmadi. Tek teklif bizden.

Albayrak I love you hocam demedi, zoraki gülüyordu.Çözemedim

Programın sonunda ı love you dedi hocam demeden roportajı yapan eleman araya girdi başka bir şey dedi yoksa diyecekti sanırım ayrıca kendisi hocayla aramız iyi kimse kötü gibi yazmasın basında falan dedi.

albayrağa bilerek açıklama yaptırıyorlar sanırım adamın ne dediği ne anlatmak istediği belli değil. ilk cümlede söylediğini ikinci cümlede yalanlıyor. bugün ki açıklamaları tamamen fiyasko interden aldığının çok çok altına bize imza atabilirmiş. adam zaten ücretinde indirim yapmak istemedi için sözünden çıkmadığı eşinin milanoyu çok sevmesine rağmen neden interi bırakıp bize gelsin bu nasıl bir çelişkidir. Umarım bu iş olumlu biter yoksa bu yönetim için fiyasko olur. oyuncuları alırsın alamassın bu olabilir ama günlerdir taraftarı bu kadar beklentiye umuda sevkedip de daha sonra yok verdiğimiz ücreti kabul etmedi vs gibi saçma sapan bahaneler üretmezler inşallah. sneıjder gibi bir adam interden 6 milyon alırken tr ye en az yine 6-7 milyona gelebileceğini kundaktaki bebeler bile bilir. inşallah bu iş olumlu biterde psikolojimiz bozulmaz.

Sneijder bu kadar çok düşünüyorsa gelmesin diyenleri anlamıyorum valla, biz olaya duygusal bakıyoruz ama kimse kusura bakmasın bu olay Galatasaray meselesi deği, sen 28 yaşında mevkisinin en iyi oyuncularından birini almaya çalışıyorsan tabiki bu oyuncuda Türkiye'ye gelmeden önce diğer imkanlarını sonuna kadar değerlendirmek ister.

Daha kaç gün düşünür bilmiyorum ama adamın en son tercihi Türkiye olacaktır. Bu kimseyi üzmesin burdaki mesele Galatasaray meselesi değil.

Ailesiyle konuşma durumuda palavra, şuan menejeri harıl harıl başka talip arıyordur.

Arkadaşlar Madagaskar'lı bir arkadaşım var,

sordum Wesley Sneijder transferini, tanımıyorum dedi. Halbu ki tanısa bi duyum alırdık belki. Neyse sağlık olsun.

Ben acaba Sneijderin bize karşı olan bekletmeli ve ikinci plana atan tavrını mı sevmediler ? Hani bizi sürekli bekleten bir adamın peşinde koşuyorsunuz gibi bir tavır mı aldılar başkana falan acaba

Bence ondan değil ama var birşey ya yoksa Albayrak bir transfer böyle sona yaklaşmışsa ağzı kulaklarına varırdı en azından tebessüm ederdi şimdi buz kesmiş gibiydi belkide Başkan falan fırça atmış olabilir çeneni sağlam tut net ifadeler verme yuvarlak konuş falan diye ondan morali bozuktur yani umduğum bu.

saat 00:27 dahada aciklanmaz bu saatden sonra, yatin uyuyun.

Ynt: Transfer Nöbeti

Son bir bilgi daha.. :)

Fırat Günayer Fırat Günayer ‏@firatgunayer

Sneijder`in Gs`ye evet deme ihtimali yuksek.Eger Ingiltere`ye giderse tek sebep imaj.Cunku ligimiz disarida Avrupa`nin Katar`i gibi goruluyr

Evet demin karsi koyanlar icin tercume olmus.

sneijder2.gif

Yeni bir gif daha çıkmış :D

Terim'in mimikleri filan 10 numara olmuş:)

Akşama kadar sallıyorlar yok İngiltere yok bilmem ne.

Bu kadar çok boş laf haberleri olur mu ya.

Yahu bu adama teklif olsa zaten İngiltereden şimdiye 1 milyon kez duyulmuştu.

bu zamana kadar en olumluları yazandım. bi haftadır böyle deniyorum. bıktım drogbada kaka da onda bunda şunda yere çakılmakdan çünkü çok umutlanmıştım.. özellikle drogba ve podolsjki.. bu sefer de böle yapıyorum ama gelsin silip süpücem formaları buna emin ol;)

Tamam ok anladım seni de abi az yumusat kelimelri ya olursa diye düşün ne bilim yansıtma bize lütfen.

Sneijder bu kadar çok düşünüyorsa gelmesin diyenleri anlamıyorum valla, biz olaya duygusal bakıyoruz ama kimse kusura bakmasın bu olay Galatasaray meselesi deği, sen 28 yaşında mevkisinin en iyi oyuncularından birini almaya çalışıyorsan tabiki bu oyuncuda Türkiye'ye gelmeden önce diğer imkanlarını sonuna kadar değerlendirmek ister.

Daha kaç gün düşünür bilmiyorum ama adamın en son tercihi Türkiye olacaktır. Bu kimseyi üzmesin burdaki mesele Galatasaray meselesi değil.

Ailesiyle konuşma durumuda palavra, şuan menejeri harıl harıl başka talip arıyordur.

kesinlikle...

ve bize imza atarsa mutlaka ve mutlaka sözleşmesinde bedel karşılığı serbest maddesini koyduracak...

çünkü bende yarım sezondan fazla bizde kalabileceğine inanmıyorum Sneijder gibi adamın...

Ran Lojistik Garanti Barter'le barter sözleşmesi imzalamış

​De mogelijke transfer van Wesley Sneijder naar Galatasaray houdt de gemoederen al dagen bezig in Turkije. Elke ontwikkeling, elk gerucht en elke uitspraak over de Nederlander is direct groot nieuws. Vrijdag aan het begin van de avond sprak Galatasaray-bestuurslid Abdürrahim Durak zelfs over een op handen zijnde akkoord met de 28-jarige middenvelder van Internaziobale.

Van een overeenkomst met Galatasaray is echter nog geen sprake, zegt Sneijders zaakwaarnemer Søren Lerby tegen Voetbal International. 'Dat is onmogelijk, we hebben helemaal niet metGalatasaray over een contract gesproken. Dan kan er dus ook geen akkoord zijn.'

Sneijder sluit een transfer naar Turkije overigens niet per definitie uit. 'Alles is mogelijk', vervolgt Lerby. 'De komende periode zullen we alle aanbiedingen naast elkaar leggen en dan is het aan Wesley en Yolanthe om een keuze te maken. Tot die tijd is Wesley gebaat bij rust om de juiste beslissing te kunnen maken.'

Lerby is niet op de hoogte van de huidige gekte rond Sneijder in Turkije. 'Ik volg dat niet op de voet, maar ik krijg de laatste dagen opvallend veel 0090-oproepen. Ik druk ze allemaal weg.'

Van een reeds beklonken deal tussen Galatasaray en Sneijders werkgever Internazionale - beide clubs zijn akkoord over een transfersom van tien miljoen euro - is Lerby evenmin iets bekend. 'Ik heb daar geen idee van’, zegt de Deense ex-prof. ‘Inter heeft mij daar niet over ingelicht. Ik verwacht op zeer korte termijn ook geen beweging, in die zin dat Sneijder ergens tekent.'

(Süleyman Öztürk)

Öyle bir gün gelecek ki futbolcular Türkiye'den gitmek istemeyecek. İngiltere'ye burun kıvıracaklar. Ne işimiz var güneş doğmayan memlekette diyecekler. İnanıyorum arkadaşlar inanıyorum. birgün mutlakaa!!!

6 milyonu çok büyütüyorsunuz.baros oynamadan 3.5 alıyor.cris 0.5 milyon aldı.ceyhun sabri de hiçbirşey yapmadan 1+1 alıyor.o kadar boşa gidiyor ki para.sneijder için değer bence.

Bence ondan değil ama var birşey ya yoksa Albayrak bir transfer böyle sona yaklaşmışsa ağzı kulaklarına varırdı en azından tebessüm ederdi şimdi buz kesmiş gibiydi belkide Başkan falan fırça atmış olabilir çeneni sağlam tut net ifadeler verme yuvarlak konuş falan diye ondan morali bozuktur yani umduğum bu.

ya adama demişler transferi açıklama diye, o da düşününce cümle kurmakta zorlanıyor tabi:) transferi açıkla deseler,zil takıp oynardı

Ynt: Transfer Nöbeti

​De mogelijke transfer van Wesley Sneijder naar Galatasaray houdt de gemoederen al dagen bezig in Turkije. Elke ontwikkeling, elk gerucht en elke uitspraak over de Nederlander is direct groot nieuws. Vrijdag aan het begin van de avond sprak Galatasaray-bestuurslid Abdürrahim Durak zelfs over een op handen zijnde akkoord met de 28-jarige middenvelder van Internaziobale.

Van een overeenkomst met Galatasaray is echter nog geen sprake, zegt Sneijders zaakwaarnemer Søren Lerby tegen Voetbal International. 'Dat is onmogelijk, we hebben helemaal niet metGalatasaray over een contract gesproken. Dan kan er dus ook geen akkoord zijn.'

Sneijder sluit een transfer naar Turkije overigens niet per definitie uit. 'Alles is mogelijk', vervolgt Lerby. 'De komende periode zullen we alle aanbiedingen naast elkaar leggen en dan is het aan Wesley en Yolanthe om een keuze te maken. Tot die tijd is Wesley gebaat bij rust om de juiste beslissing te kunnen maken.'

Lerby is niet op de hoogte van de huidige gekte rond Sneijder in Turkije. 'Ik volg dat niet op de voet, maar ik krijg de laatste dagen opvallend veel 0090-oproepen. Ik druk ze allemaal weg.'

Van een reeds beklonken deal tussen Galatasaray en Sneijders werkgever Internazionale - beide clubs zijn akkoord over een transfersom van tien miljoen euro - is Lerby evenmin iets bekend. 'Ik heb daar geen idee van’, zegt de Deense ex-prof. ‘Inter heeft mij daar niet over ingelicht. Ik verwacht op zeer korte termijn ook geen beweging, in die zin dat Sneijder ergens tekent.'

(Süleyman Öztürk)

Suleyman ozturk'u anladim sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt