Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sıktı artık.

bu online spor'un sahibi siz misiniz?

Öyle bir gün gelecek ki futbolcular Türkiye'den gitmek istemeyecek. İngiltere'ye burun kıvıracaklar. Ne işimiz var güneş doğmayan memlekette diyecekler. İnanıyorum arkadaşlar inanıyorum. birgün mutlakaa!!!

Aslında bu anlattıkların avrupa ekonomisinin batmasından kaynaklanacak bana göre, ligimiz böyle saçma sapan insanlarla yönetildiği sürece dünya çapında imajımızın olacağını düşünmüyorum. Türkiye'ye yıldız gelmesinin nedeni avrupada yıllarca büyük takım diye bellediğimiz bazı kulüplerin Liverpool, Milan, İnter, Rangers vs. gibi takımların artık sıradan bir takım haline, sadece isimlerinin kalması işimizi kolaylaştıracak. Açıkcası artık böyle büyük transferlerde Türk takımlarının daha avantajlı olduğunu düşünüyorum.

İstanbul'unda faydası elbet olacaktır.

Albayrak´in aciklamalarinda kesinlikle tuhaflik vardi. Terim´in son aciklamasinda da vardi zaten.

Bende susayim diyorum, ancak bencede Fatih Terim´in tercihi degildi Sneijder. Ona icerlenmis bence.

Bu yogunluktan önce de söyledigimiz gibi, Terim´in tercihleri Carlinhos, Bernard vs..Yönetim bomba pesinde.

Albayrak´in aciklamalari da buna isaretti kesinlikle. Sistemimiz var, oyuncularimiz var, dengelerimiz var, cift forvet oynuyoruz, nasil olacak? vs...

Sneijder gelir gelmesine de, bu aciklamalar ve triplesmeler hos olmuyor medya önünde acikcasi.

Bernard nerede oynayacak?

Fenerli bi gerizekalının twitini burda paylaşıp moral bozusuyosunuz...Bazılarınız cidden zevk alıyor burda milleti germekten birazdan öle bi sövücem ki yeter ......

Fluminense Lyondan sol bek Fabián Monzón'u transfer etmiş Carlinhos Galatasaray'da diyebilirmiyiz?:b5:

Ynt: Transfer Nöbeti

Guvenilir 3 twitirci secilsin.sadece onlarin twiti paylasilsin.cilki cikti artik.

beklemek harbi sıktı ama....olumlu yada olumsuz bi gelişme olsun artık...

bu iş yaşlaşmaya başladı artık arkadaşlar bu nedir ya

Adamı hasta mı etmek istiyosunuz ? Herkes gergin zaten.. Dandik dunduk adamların hemde FB'Lİ bunlar paylasmaktan ne anlıyosunuz.. ?

adamlar hollanda sitesinden önmli bir aynaktan haber paylaşıyor. rüyada mı yaşamak istiyorsun

EROLNCANGIR'ı de alalım birkaç mesajı var bu tip yine...

sneijder2.gif

arkadaşlar biriniz cevaplayabilir mi küfüre forumda ne kadar süre ceza veriliyor ?

Göreceli. Belki 3 gün belki 1 ay, belki de sürekli.

Ama göreceliliği süresinde değil, cezayı ne zaman yediğinde.

Önemli biri transfer olduğunda yada güzel bir galibiyet geldiğinde 1 saat cezalı olmakla, normal zamanda 1 ay cezalı olmak denk bile olabilir.

nası haberi yokmus lan menajerin. açsın inter resmi sitesini okusun.

Yönetim gazeteciler dışındaki insanların tweetlerini paylaşanlar konudan atılsın lütfen böyle olmuyor.

Ynt: Transfer Nöbeti

Anket eklensin lutfen.secilen 3'u haricinde paylasim yapilmasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt