Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

insallah hayirlisi neyse o olsun,gelmeside gelmemeside hayirlisi neyse olsun, her kese iyi geceler.

Beyler menaeri açıklamalar yapmış galiba,dışardaım da detay var mı ?

Ynt: Transfer Nöbeti

Suanda ici boyle huzursuz olan tek benmiyim acaba ?

Ne biliyim mesela dunku kadar heycanli degilim sanki biseyler yanlis ters pek hayirli olmiycakmis gibi hissetmeye basladim bu transfer :( belki surec fazla uzadi gereginden fazla strese girdim bilmiyorum.belki transfer aciklansa yine cosarim ...

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Søren Lerby : "İnter ve Galatasaray arasındaki anlaşmadan da haberim yok. İnter bana birşey bildirmedi."

Yukardaki dogru haber. Kaynak hollandanin saygin gazetelerinden Voetbal International.
:o

Inter baskani Galatasaray ile anlastik diye söylüyor basinin karsisinda sonra bu menajerde böyle aciklami yapacak. benim bundan haberim yok diye. bu arkadas af edesinde ugandanin daglarindami yasiyormus acaba sorarlar resmen . kolpa haber benim gözümde . mantik disi aciklama . belki bir kac gün önce bu aciklamayi yapmisdir.

renktaşlar gelişmelerden uzak kaldım bi tane cimbom sevdalısı gelişmelerden bahsetsin :o

Eger olurda insallah geldigi zaman para muhabbeti yapana pis söverim simdiden söyleyeyim.

İçim huzursuz falan değil aksine rahatım. Elmalı votkanın etkisinden de olabilir tabi :D

Tüm bu bekleme süreci boyunca aklının bir köşesinde "Pires'in uçağı" vakası olanlar?

Ynt: Transfer Nöbeti

Yoneticilere onerimi tekrarliyorum

Twiter'dan bir öğretmen ;

'' gelsin artık şu sneijder çocuklara ders anlatamıyorum geldi mi gelmedimi diye ''

smiles31.gif

Beyler menaeri açıklamalar yapmış galiba,dışardaım da detay var mı ?

Akşama doğru Galatasaray ismini zikretti menajer ve yarın Galatasaraylı olabilir dedi ama her an herşeyde olabilir gibi açık kkapı bıraktı.Şimdi twitter insanlarına göre resmi olup olmadığı meçhul olumsuz açıklamalar yapmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt