Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

dany de bilmiordur oda suan bilmio bbence

Hangi mal oğlu mal gider dany,Burak ismi ile sahte hesap açar.Hangi gerizekalı,beyinsiz,embesil,asalak,moron,top yapar bunu.Yani ne işine yarayacak milleti kandırmak? Ulan birilerine dalasım geliyor.

Dany Hesabinda Kewellın doğum gününü kutlamış kısaca fake.

Herşey tamam da koca divan kurulu üyesi de kolpa duyum veriyor ya. En çok ona üzülüyorum :(

Tolga Alpaslan ‏@tahminciabi

İstihbarat herşeydir.. Alın size haberin kralı, Galatasaray lılar üzülecek ama. SNEIJDER GS a GELMİYOR... Kaynak sağlam ama bakıcaz:)))

Yazıyorum ama kafa küt olunca zor tabii, bırakın bu ergen tavırlı taraftar cümlelerini. Bu haber kardeşim, İSTİHBARAT. SNEIJDER gelmiyor...

Bu adam iddiacı değil mi TRT'de Gökhan Telknear ile program yapan.

İddia'da sürekli yanlış oynuyor diye dalga geçiyorlar bu salak herifle.

yahu takipçi sayısına gazetecinin takip ettiğine bakmayın bilmeden ediyorlar gs tvde kaç kere yalanladılar gerçek hesabı olanları veli yiğit albayrak kardeşler vs tanınmış kişiler takip ediyor zaten gazetecilere bakmayın senin bnm gibi gerçek sanıp takip ediyorlar onlarda.

İstihbarat herşeydir.. Alın size haberin kralı, Galatasaray lılar üzülecek ama. SNEIJDER GS a GELMİYOR... Kaynak sağlam ama bakıcaz:)))

Yazıyorum ama kafa küt olunca zor tabii, bırakın bu ergen tavırlı taraftar cümlelerini. Bu haber kardeşim, İSTİHBARAT. SNEIJDER gelmiyor...

size "fenerbahçelisiniz" desem yanlış mı demiş olurum taner bey

Hangi mal oğlu mal gider dany,Burak ismi ile sahte hesap açar.Hangi gerizekalı,beyinsiz,embesil,asalak,moron,top yapar bunu.Yani ne işine yarayacak milleti kandırmak? Ulan birilerine dalasım geliyor.

Yasal yaptırım olmazsa bu işin önü alınamaz. Tespit edip yaptırım uygulamak çok zor olmasa gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt