Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Inter baskani Galatasaray ile anlastik diye söylüyor basinin karsisinda sonra bu menajerde böyle aciklami yapacak. benim bundan haberim yok diye. bu arkadas af edesinde ugandanin daglarindami yasiyormus acaba sorarlar resmen . kolpa haber benim gözümde . mantik disi aciklama . belki bir kac gün önce bu aciklamayi yapmisdir.

Basdan Soylemisdim zaten Lerby sorun yapmasinin sebebi olayin kendi cevresinden dolandirilarakdan oldu bittiye getirilmesi. Ilk once benim ile masaya oturulacakdi diye soylemleri oldu..Ama bu olayin sonucunu degistirmez is verenler anlasmis isci alacagi maas'i konusup anlasmaya calisir. Lerby'de isci sendikasi olarak iscisinin cikarini ayni zamanda bu isden kendine dusen payi hesap eder. Imzanin uzamasi sirf bu lale'ye verilecek komisyon ustunedir...

kafam karisti haber kirligi var

güncel haber var 2 tane

1'i Voetbalzon.nl de De sportief directeur van Galatasaray, Abdurrahim Albayrak, erkent dat

de komst van Sneijder dichtbij is. “De transfer van Sneijder is bijna

rond, hij gaat snel tekenen.” Ook Lerby vertelt dat zijn cliënt mogelijk

spoedig zijn krabbel zet onder een contract voor veel lira’s. “De

gesprekken zijn donderdag begonnen en vrijdag arriveerde er opnieuw een

afgevaardigde van de club voor hem. Hopelijk gaat de transfer door.

Morgen worden we wakker en wordt alles duidelijk”, zegt Lerby.

Lerby'nin agzindan: Sneijderin kisa zaman icinde imzasini yüksek rakkamda liralara atacak. Görüsmeler persembe günü basladi bugün Cuma günü yine bir Galatasaraydan gelenler olmus Italyaya, Insallah transfer olur. Yarin uyanip hersey belli olur diyor..

Kaynak yok

​De mogelijke transfer van Wesley Sneijder naar Galatasaray houdt de gemoederen al dagen bezig in Turkije. Elke ontwikkeling, elk gerucht en elke uitspraak over de Nederlander is direct groot nieuws. Vrijdag aan het begin van de avond sprak Galatasaray-bestuurslid Abdürrahim Durak zelfs over een op handen zijnde akkoord met de 28-jarige middenvelder van Internaziobale.

Van een overeenkomst met Galatasaray is echter nog geen sprake, zegt Sneijders zaakwaarnemer Søren Lerby tegen Voetbal International. 'Dat is onmogelijk, we hebben helemaal niet metGalatasaray over een contract gesproken. Dan kan er dus ook geen akkoord zijn.'

Sneijder sluit een transfer naar Turkije overigens niet per definitie uit. 'Alles is mogelijk', vervolgt Lerby. 'De komende periode zullen we alle aanbiedingen naast elkaar leggen en dan is het aan Wesley en Yolanthe om een keuze te maken. Tot die tijd is Wesley gebaat bij rust om de juiste beslissing te kunnen maken.'

Lerby is niet op de hoogte van de huidige gekte rond Sneijder in Turkije. 'Ik volg dat niet op de voet, maar ik krijg de laatste dagen opvallend veel 0090-oproepen. Ik druk ze allemaal weg.'

Van een reeds beklonken deal tussen Galatasaray en Sneijders werkgever Internazionale - beide clubs zijn akkoord over een transfersom van tien miljoen euro - is Lerby evenmin iets bekend. 'Ik heb daar geen idee van’, zegt de Deense ex-prof. ‘Inter heeft mij daar niet over ingelicht. Ik verwacht op zeer korte termijn ook geen beweging, in die zin dat Sneijder ergens tekent.'

(Süleyman Öztürk)

Bu haber ise bugün 20:00 civari verilmis burda da hic haberim yok bir transfer girisiminden bir yere gidecegini de sanmiyorum... Bu son habere yapacagim kisa yorum CATLA adi kus! Ya Lerby seni kaale almiyor yada iyi attin kafandan zotomaca muhabir olma niyeti var galiba.

ki teklif yapildigini baskanlari bile acikladi oyuncunun menejeri de haberim yok diyecek ha?

Ynt: Transfer Nöbeti

Bu transferin olmasini sirf olmayacak diyenlere kapak olsun istiyorum.o derece igrendim

SON DAKİKA |

Dany Twit...

Nordin said that he spoke with Sneijder and he want to come... Welcome Sneijder!

@Dany_official

bu doğru muuuuu millet bilen varsa sölesin

Tolga Alpaslan ‏@tahminciabi

İstihbarat herşeydir.. Alın size haberin kralı, Galatasaray lılar üzülecek ama. SNEIJDER GS a GELMİYOR... Kaynak sağlam ama bakıcaz:)))

Tolga Alpaslan ‏@tahminciabi

Yazıyorum ama kafa küt olunca zor tabii, bırakın bu ergen tavırlı taraftar cümlelerini. Bu haber kardeşim, İSTİHBARAT. SNEIJDER gelmiyor...

şu şerefsiz herifi taşımayın şuraya. galatasaray düşmanı şerefsiz biri

Yahu şu foruma üye olmasam transfer süreçleir daha rahat geçicek geldi gelmedi papatya falı gibi kafam allak bullak twitterı kim icat ettiyse kulakları çınlasın azcık beyni olan herkez yazıyor artık öyle bir duruma geldim ki kalkıp Ünal Aysal Sneijderı aldık dese formayı giymeden İstanbula gelmeden inanmıyacağım şaka da değil gerçekten inanmam.

bizi aptal yerine koyanlar var (yonetim)

bu konuda artik herhangi bi yorum yapmayacam. sinirlerim bozuldu. sneijder olayi yalan. alayi yalan.

aysal ile moratti arasinda yapilan bi anlasma bu. sadece inter'in isine yarayan bi anlasma. tabii ki unal aysal icinde yariyor, cunku taraftarin gozunde 'vizyonlu basgan' olarak goruluyor.

bulent tulunla birlikte hocamiza yapilan buyuk bi ayiptir sneijder olayi.

gelsin, gscimbomdaki uyeligimi silecem. bizi cok pis kandiriyolar. resmi teklifler felan. :o

valla o kadar bilemeyeceğim ancak bütün gazetecilerin takip etmesi ne iş

milyonlarla oynayan adam opel bize araba verecek twitter'a yazar mı veya Selçuk'un sahte hesabıyla mesajlaşır mı yani.. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt