Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

denge denge diye diye yemin ederim dengem bozuldu şu herif yüzünden

beyler hesapları yalanlayan twitter hesabı da yalan olmasın:trollface: (ve beyin ortamı terk eder):sad007:

s.a gelişme var mı renkdaşlar...:bayrak:

nöbeti devralıyorum uykusu gelen renkdaşım yatabilir bu gece burdayız inş..:sgr:

buda bir varsayım kesinlik yok ki renktaş ama yinede yüksek ihtimalli bir varsayım

Futbolcu Menajerlerin taktigidir her zaman. Bu tür Transferler kendileri icin en büyük Reklamdir dünyada . Bu firsati sneijderi Galatasarayi birak babasi olsa kacirmaz ve sonuna kadar kunlanmaya calisir. Menajerler pek sevilmez bundan öteri cünkü aslinda kendilerini düsünürler ilk oranda. 2Yüzlü kisilerdir. oyuncuya ben senin en iyi dostunum muhamlesi yaparlar ama aslinda durum farklidir. oyuncuyu nasil kunlana bilirim kendi cikarlarim icin düsüncünde olurlar.

Hoca sol bek istiyorsa Sneijder kararını verene kadar o işi halletselerdi.. Sneijder koca kulübü kilitledi mi yani?

Boru mu lan bu. Koskoca Sneijder. Gelir mi Türkiye'ye bu yaşta. Boştan yere heycanlandık.

1 haftadır hastanede nöbetlerde bile burayı takip ettim, kız arkadaşımla kavga ettim boştan yere.

Teknik heyet de zil taksın Sneijder gelmiyo diye. Umut/Elmander Burak ile oynasınlar bakalım çift forveti nasıl oynayacaklarsa.

34cimbom34 ‏@34cimbom34

@oguzhanerdogann ben imzaların atıldığını söylüyorum siz bana nasıl bu kadar emin oluyorsunuz diyorsunuz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt