Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Denge bozulmasın diye gidelim boluspordan transfer yapalım.....Bu mantıkla anadolu takımlarından farkımız ne kalıcak...Hepsi bahane..Transfer gerçekleşmez ise takım içi DENGE ler diye açıklama yapılır...

Arkadaşlar Dany hesabından ilk twitter'ı açın ve yazana bakın Webo'ya bir şeyler yazmış. / @webo1509 / hiç sahte bir hesap gibi gelmedi bana Webo'nun twitter adresi. Takipçileri arasında (WEBO'nun) gazetecilerde var.

Arkadaşlar Dany hesabından ilk twitter'ı açın ve yazana bakın Webo'ya bir şeyler yazmış. / @webo1509 / hiç sahte bir hesap gibi gelmedi bana Webo'nun twitter adresi. Takipçileri arasında (WEBO'nun) gazetecilerde var.

Bende sneijder e yazabılıyorum yani yazabilir sahte hesaptan sorun yok :asd:

Denge bozulmasın diye gidelim boluspordan transfer yapalım.....Bu mantıkla anadolu takımlarından farkımız ne kalıcak...Hepsi bahane..Transfer gerçekleşmez ise takım içi DENGE ler diye açıklama yapılır...

arkadaş bolusporu niye eziyorsun..:D bizde kendimize göre büyüyüz hem geçen sene bjk yi elemiştik...:cool:

Ynt: Transfer Nöbeti

Kaka bedava mi oynayacakti.dengeleri bozmayacak miydi?sneijder aliyoruz bjraz bozulacak o denge kimse kusura bakmasin.

Bu menajer bize dışkılama yoluyla etli kan çıkarttıracak bu gidişle belli. :)

Hoca Kaka yı istiyordu , o denegeleri bozmaz bizde 2,5 m€ ya oynar hayrına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt