Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hay ben milyon eurolar kadar rakamlar kadar sizin ................................................................................................

Dengeler bozulsun, ortalık toz duman olsun, yer yerinden oynasın, ortalığı yıkıp meşaleleri yakmak için istiyoruz zaten SNEIJDER'i. Alem topçu görsün !!!

Yahu herkes abdestini alsın bu yüzden olmuyor transfer.. hadi bakalımmm

https://twitter.com/NounkeuD

diğeri bariz fake zaten de bu hesap nasıl fake onu anlamadım Dany'nin aile resimleri falan var + Webo takip ediyor. Bence GS twitter hesabını yöneten elemanın bundan haberi yok, 24 bin takipçili olanı yalanladı:trollface:

Beyler yabancı slow müzik önerisi olan var mı?

bu transfer hala muallakta kimse bitti ya da gelmiyor demesin

abi yemin ederim kafayı yedi herkes vallahi billahi ya :asd:

Arkadaşlar Dany hesabından ilk twitter'ı açın ve yazana bakın Webo'ya bir şeyler yazmış. / @webo1509 / hiç sahte bir hesap gibi gelmedi bana Webo'nun twitter adresi. Takipçileri arasında (WEBO'nun) gazetecilerde var.

:yenieek: Eger Galatasaray tarafindan bu tur yalanlama geldiyse kesinlikle ortada bir seyler vardir. Twitter hesabi futbolcumuza ait degil derken yaptirim yapip kapasinlar o zaman. Olay Lerby'de kesinlikle Galatasaray'da ortami daha fazla bozmak istemiyor...Inter ile Sneijder tamam ama Lerby sorun yapiyor benim anladigimda bu ...bkz : A.Albayark bugunku aciklamasi ve Menejer'ler hakkindaki yorumu :cool:

Yemin ediyorum ruh sağlığım o kadar bozuk ki bugün annemle şu konuşma yaşandı aramızda.. Ben cumaya gitmek için hazırlanıyordum okunmak üzereydi evden çıkmakta biraz geç kaldım

Annem:Oğlum hadi çık artık geç kalacaksın okunmak üzere ezan

'Bu sırada ezan başladı'

Ben:Valla AÇIKLANDI..

Annem:Ne açıklandı ?

Ben:Boşver :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt