Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Futbolcular zaten veremezki transfer haber. Yasak arkadadlar.

hepsinden de haber bekliyorsunuz ya

birazdan ntvde kırmızı bir alt yazı son dakika haberi olarak "galatasaray sneijder ile 2.5 yıllığına anlaştı" yazacak içime doğdu, hadi hayırlısı :))

Ulan keyfini de çıkaralım biraz , sarp nöbeti tutmuyoruz ve ben dahil birçok kişi genelde bu dönemde daha aktif oluyor forumda, boş tv izleyeciğimize bir heyecan var en azindan.

Şu beyinsiz Erhana ve karşısındaki adama bir sövsün ekrana yumruık atasım geliyor tiplerini görünce.

evet beyler biri özet gecerse iyi olur gelecek diye sabahin körunde uyanim sonra uykuya kalmisim son durum nedir

This un-necessary lifeee....O oooooo yeee.....

Yemin ediyorum ruh sağlığım o kadar bozuk ki bugün annemle şu konuşma yaşandı aramızda.. Ben cumaya gitmek için hazırlanıyordum okunmak üzereydi evden çıkmakta biraz geç kaldım

Annem:Oğlum hadi çık artık geç kalacaksın okunmak üzere ezan

'Bu sırada ezan başladı'

Ben:Valla AÇIKLANDI..

Annem:Ne açıklandı ?

Ben:Boşver :(

taraftarın durumu hiç iyi değil..:o

Bu transfer Hamitin transferine benzmektne çıkıp Podolski transferine döndü iyice.

Futbolcu Menajerlerin taktigidir her zaman. Bu tür Transferler kendileri icin en büyük Reklamdir dünyada . Bu firsati sneijderi Galatasarayi birak babasi olsa kacirmaz ve sonuna kadar kunlanmaya calisir. Menajerler pek sevilmez bundan öteri cünkü aslinda kendilerini düsünürler ilk oranda. 2Yüzlü kisilerdir. oyuncuya ben senin en iyi dostunum muhamlesi yaparlar ama aslinda durum farklidir. oyuncuyu nasil kunlana bilirim kendi cikarlarim icin düsüncünde olurlar.

menajer hakkındaki bilgiler doğruda bu transfer hakkında bizi doğru yola çıkarmıyor şöyle birşeyde olamaz mı menajer bu transferi ayakta tutup görüşmelerin sonlardırmak istemiyordur başka kulüplerde ilgilensin diye bekliyordur sneijder kabul etmemiştir ama menajerde transferin sonlanmasını olumlu ya da olumsuz istemiyordur.

[video=youtube;yRG3K90ui3I]https://www.youtube.com/watch?v=yRG3K90ui3I[/video]

Bu transferi anca bu adam sonuçlandırır....

Bu Erhan Telli ne ayak lan ? :)

Hani akşama kadar dönecekti sneıjder noluyor arkadaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt