Burak Malkoc
Kırmızı Üye
- 19 Kasım 2012
- 1.958
- 20
- 728
Cevap: Transfer Nöbeti
Sneijder Parçalı'yı Gİ-YE-CEK! Benim gibi umutlu arkadaslarım varmı?
Sneijder Parçalı'yı Gİ-YE-CEK! Benim gibi umutlu arkadaslarım varmı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkan görüyorum da bazen çok boş konuşuyorsun.Ne yani şimdi sen komiklik yaptığını mı sanıyorsun?
Beyler yabancı slow müzik önerisi olan var mı?
[TABLE="class: tweet"]
[TR="class: tweet-header"]
[TD="class: avatar"][/TD]
[TD="class: user-info"]Inter Milan FC News@InterMilanFC [/TD]
[TD="class: timestamp"]17 saniye[/TD]
[/TR]
[TR="class: tweet-container"]
[TD="class: tweet-content, colspan: 2"]Galatasaray expect imminent Sneijder deal adf.ly/HCwFQ #InterMilan #Sport
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Daha icme abi
Bu Erhan Telli ne ayak lan ?![]()
[TD="class: avatar"] [/TD]
[TD="class: user-info"]Inter Milan FC News @InterMilanFC [/TD]
[TD="class: timestamp"]17 saniye [/TD]
[/TR]
[TD="class: tweet-content, colspan: 2"]Galatasaray expect imminent Sneijder deal adf.ly/HCwFQ #InterMilan #Sport
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Valla hanım sağolsun kocaman bi bira bardağına yapmış....1 bitti... Şimdi 2'ye doğru yelken açıyorum.....
[TD="class: avatar"][/TD]
[TD="class: user-info"]Inter Milan FC News@InterMilanFC [/TD]
[TD="class: timestamp"]17 saniye[/TD]
[/TR]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
:yenieek: Eger Galatasaray tarafindan bu tur yalanlama geldiyse kesinlikle ortada bir seyler vardir. Twitter hesabi futbolcumuza ait degil derken yaptirim yapip kapasinlar o zaman. Olay Lerby'de kesinlikle Galatasaray'da ortami daha fazla bozmak istemiyor...Inter ile Sneijder tamam ama Lerby sorun yapiyor benim anladigimda bu ...bkz : A.Albayark bugunku aciklamasi ve Menejer'ler hakkindaki yorumu :cool:
Mustafa Çevik @Mustafacevik10 GS da bsk unal aysan snedeır transferını yuzde 90 bıtırdı herkes fb devrede fıat artıyor desede snedeır transferındekı en buyuk engel terım
Mustafa Çevik Beyaz TV Spor muhabiri