Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaray la Sneijder anlaşmış Galatasaray la İnter anlaşmış yarın İnterle Sneijder anlaşır ondan sonraki gün Sneijder in annesiyle İnter konuşur.

Bu arada Sneijderin karısının oynadığı filmi izledim bu filmi yazan ağır ....... çocuğuymuş son sahneleri görmesem birşey demicektim ama intihar eylemcisi falan yapmışlar.Yanlış anlaşılmasın eşiyle ilgili bişey demiyorum ama senaristini bulup....

İntihar eylemcisi falan değil... Cinsel ilişkiyi tasvir ediyor o sahneler. Adam bazukanın içine roket yerleştiriyor görmüyomusun? Ve en sonun da büyük patlama.. Anladın sen onu?

Irmak Kazuk'un soyledikleri A.Albayrak 'in bugun soylediklerinden pek farki yok :

"Albayrak İtalyan kulübüyle bir protokol olduğunu söyledi ve "Inter futbolcu ile anlaşılması halinde protokol yürürlüğe girer. Taraftarlar rahat olsun‚ Sneijder gibi çok futbolcumuz var bizim takımda. Futbolcularımıza haksızlık etmeyelim" diye konuştu. "

[video=youtube;7Jgzw4ZmHVQ]https://www.youtube.com/watch?v=7Jgzw4ZmHVQ&feature=youtu.be[/video]

Renktaşlar heyecanla bekleyin resmi açıklama elbet gelecek ama içiniz rahat olsun hiç bir sıkıntı yok daha öncede söylediğim gibi Sneijder GALATASARAYDA

o değilde Nuri geri Dortmunda dönmüş keşke ona kassaydık :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt