Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Allah için 30 mil €£ya bişey demediler. Bedavaya geliyo zaten ancak bu paralara gelir diyolar :D Bu sefer insaflılar.......

benim anlamadığım şu , bizim bu adama imza parası verip vermeyeceğimiz hala belli değilse nasıl teklifimizi sunmuş oluyoruz, 2 opsiyonlu şekilde mi sunduk bu teklifi acaba :confused::confused::confused:

Bu arada Sneijderin karısının oynadığı filmi izledim bu filmi yazan ağır ....... çocuğuymuş son sahneleri görmesem birşey demicektim ama intihar eylemcisi falan yapmışlar.Yanlış anlaşılmasın eşiyle ilgili bişey demiyorum ama senaristini bulup....

Kardesim kasma olayi o kadar imdb'den bir bk kac tane turk oynuyor o kisa filmde. Bu cevirenler yabanci sen once bizlerin cevridigi yurtdisinda odul almis filmlere bir goz at...El aleme surada malzeme vermekden vazgecin zaten media o kadar serefsiz ki bizde bok atacak bir konu ariyor. Once gidip Hulya Avsar'dan baslayin sonra Wesley 'in Yari Ispanyol Yari Hollandali esine

Sneijder in toplam maliyeti eğer alırsak toplamda 28 milyon euro ya felan geliyor.

Hamit'in bonservisi dahil maliyeti 15-16 milyon Euro, Selçuk'un 4 yıllık maliyeti imza parası dahil 18-9 milyon Euro iken Sneijder için 25-30 milyon dolarlık 4 yıllık maliyet fazla değil bence.

3.4 senelık anlasma yapılacakmış,oglen 1 den sonra acıklanabılır dedı,bonserviste 8 bucuk mılyon euro renkdaslar

Benim anlamadığım, bu bilgileri son 10 dk. da mı almış, az önce konuştuğunda niye anlatmıyon bunları,:mad:

10 dk. sonra tekrar bağlanıp, babasının kredi borcu varmış, 3 taksidi kalmış, pazartesi bankaların açılmasını bekliyor derse şaşırmam :)

Türkiyeye çok kariyerli oyuncular gelmiş. Saydıklarında Alex de vardı. :)

3,5 yıl toplamda 30 milyonu bulacak Sneijder'in maliyeti umarım değecek.

Hocam , Sneijder gelmesi ile Lig şampiyonluğu + ŞL'de Çeyrek Finali getirecek bence benim düşüncem bu ;

Gelir gelmez 3-4 yıllık parasını çıkarır yani Şampiyonluk ve Çeyrek Final ile + şöyle düşünüyorum , Sneijder + Carlinhos + Serdar Taşçı gelirse bu sezon Yarı Final oynarız.

Lig Şampiyonluğunda ne kadar para alınıyor bilginiz var mı ? Tam olarak.

Bonuslar, primler ve maç başılar dahil 5-5,5 milyon ise;

Maç başı 25 bin miş. Yani 40*25=1 milyon maç başılardan geliyor.

1 milyon'da prim ve bonuslar dersek; yıllık net kazancı 3-3,5 milyon euro oluyor. Yani çok değil bence. Melo-Riera-Hamit'in aldıklarıyla kıyaslarsak Sneijder'in ki çok normal bir ücret olur.

Bonservisi de 8,5 zaten bir şey değil.

Umarım gerçekleşir artık bu transfer.

İmza parasını Nike'ın karşılayacağı söyleniyor , eğer İmza parası işi olursa iyi olur ayrıca üst sınırlara 3-3.5 Mn €'ya göre ayarlanacak çok iyi olur aslında Nike verecekse imza parasını.

çok mantıklı 10m€ imza parası versin hatta nike biz 3 verelim :D cümle aleme ibret olsun :D

İki sene önce 35m bonservis bedeli olan adamı Türkiye'ye 25-30 civarı bir maliyetli getiriyorsak kimse hesap yapmasın.

İlk transfer konuşulduğunda istememiştim ben. 15-20 civarı bonservis bekliyordum ama sudan ucuz gibi bir şey hesaplanan bedeller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt