Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Takipçiyi falan geçtim profil resmi yumurta olan adama mı inanacaz.

yani şimdi bu gecenin hiçbir anlamı kalmadı mı la :asd:

Yaklaşık bir buçuk sene evvel avatarımdaki milli gururumuzu görüp dokunduğunda utanmasam ağlayacaktım ,

artık bugün itibariyle WS10 gelirse şimdiden kalbim sıkıçmaya başladı

[h=5]SON DAKİKA: Fluminense Carlinhos'un mevkisine Lyon'un genc sol beki Fabian Monzon'u kadrosuna kattı.

[/h]

Kardesim kasma olayi o kadar imdb'den bir bk kac tane turk oynuyor o kisa filmde. Bu cevirenler yabanci sen once bizlerin cevridigi yurtdisinda odul almis filmlere bir goz at...El aleme surada malzeme vermekden vazgecin zaten media o kadar serefsiz ki bizde bok atacak bir konu ariyor. Once gidip Hulya Avsar'dan baslayin sonra Wesley 'in Yari Ispanyol Yari Hollandali esine laf soyleyin.

Olayları kıçından anlamakta üstünüze yok demi ben karısına birşeymi dedim istediği her filmde oynayabilir ben yazana diyorum.Hay demez olaydım.

sinir oluyorum şu hesap kitap işine. Arkadaş bu ülkede herkes muhasebeci herkes emlakçı. Anasını satayım süperstar alıyorsun, yok yıllığı bu kadar,yok seneliği bu kadar.

Önce gelip 5-10 maç oynasın. Kötü performans gösteriyorsa o zaman başlarız muhasebeye :D

Şimdiden maliyet hesabına hiç girmeyelim.

Bırakın maliyetini bu kadar hesaplamayın ya. Sneijder'i alıyoruz tadını çıkarın.

Abi şu saçma sapan Twitter laflarını silsin bir mod arkadaş kimin ne dediği belli olmuyor. 140 kere uyarmanın anlamı yok dimi saçma sapan hesaplardan paylaşım yapmayın.

Seref Aydin reis burdaysan ses ver :(( bu paralar cok para yau yillik 5.5 Milyonda neymis en fazla 4Milyon +20 Bin Mac Basi olmali takim ici dengeler acisindan

Sorun Interle Sneijderin arasindaymis sponsor olayi felan.

Yani biz hem Internazionle ile anltik hem Sneijderle.

Ondan A.Albayrak Sneijder fedakarlik yapmasi lazim dedi :)

Uluslararası reklamından tut, Uluslararası Galatasaray'a olan sempatiden tut..

Adamın tweetirında 1 milyonu geçen takipçisi var.

Bu ezikbahçe'nin toplum takipçi sayısını bile geçiyor..

Her yönüyle iyi olacaktır.. :yenieek:

Muhasebe işini sevmem 5.5 Sneijder'e verilir ama takım içinde huzursuzluk olur mu ben ondan korkuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt